Księżycowa Kawa napisał(a):Faktycznie, Jane trochę przesadzała z tą swoja histerią na temat IQ, ale jakoś to pasowało.
duzzza22 napisał(a):Kolejne dowody, które łatwo obalić Niby jak miałaby ona chudzinka rozwalić, wyrwać umywalkę A to jak pamiętam miało miejsce przy tym rabunku
Jacyś Ci jego(Gabriela) bracia mało rozgarnięci byli
Papaveryna napisał(a):Kalkulacje Jane co do IQ rzeczywiście mocno pomylone i cały ten pomysł powalony, bo wszędzie mogła wyrwać niebrzydkiego prostaka i nie musiał to akurat być sławny sportowiec Mogła się wybrać na dyskotekę do remizy. Tam takich na pęczki
aur_ro napisał(a):No ale czy to rzeczywiście pasuje, zeby osoba o IQ 180 była przekonana, że jak splodzi dziecko z facetem o IQ 80 (myslała, że takie jest) to dziecko bedzie mialo IQ ok. 130
Desdemona napisał(a):duzzza22 napisał(a):Kolejne dowody, które łatwo obalić Niby jak miałaby ona chudzinka rozwalić, wyrwać umywalkę A to jak pamiętam miało miejsce przy tym rabunku
Jacyś Ci jego(Gabriela) bracia mało rozgarnięci byli
...zdecydowanie Duzzz mało rozgarnięci....
Księżycowa Kawa napisał(a):aur_ro napisał(a):No ale czy to rzeczywiście pasuje, zeby osoba o IQ 180 była przekonana, że jak splodzi dziecko z facetem o IQ 80 (myslała, że takie jest) to dziecko bedzie mialo IQ ok. 130
Ja tam na genetyce się nie znam, ale tego zachowania nie rozumiałam i wydawało mi się dziwne – obsesja ją trafiła i rozsądek wszelki poszedł się bujać, no i stąd cała historia
Desdemona napisał(a):ale matematyka ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości