Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
emily temple napisał(a):to znów ja..Pytanie.. jak wybrac czytnik gdy przeferuję sie czytanie wieczorem lub w nocy. Czy to rybka...?
Ja uwazam, że to zalezy ile chcesz wydać kasy i czy tak naprawdę potrzebujesz podswietlenia ekranu, czy nie wystarczy lampa w domu . Nowsze i droższe wersje czytnikow maja wbudowane podswietlenie ekranu. I jest to przydatne. A szczególnie, myslę, przydatne dla ludzi podrózujących i czesto czytających w drodze.
niechce szaleć.. mam tak duzo ksiazek na kompie, a cieżko mi sie czytam.... Jak mam ochote cos w nocy do sobie audiobooka wlaczam, trzeba przyznać.. Nie musze też miec wifi ani takich. najważniejszy by działam i eink. no i by u srodkach komunikacj sie dało.. jak tak przyznać
Perhaps I became a magic user so I can touch his heart
Lestat, tak mówisz.. jest do tego na promocj teraz Musze coś.. zaczełam dziś czytać ksiażke na laptonie i nie da sie no .. Tylko mnie przeraza dotykowy... nie, nie mam smartfona wiec dotykowe to..
Perhaps I became a magic user so I can touch his heart
Nie doczytałam się w twoim linku czy tam jest z reklamami czy bez (osobiście mam bez, z tego co słyszałam to tylko w menu jest ta reklama a przy czytaniu nie wyskakuje ani nic). Jaka jest różnica między kindle touch a paper white II ?
Mam już PWII ponad tydzień, przeczytałam na nim kilka książek i stwierdzam, że spokojnie mogłam sobie kupić czytnik bez podświetlenia. Na razie ciągle z nim cuduję i właściwie czytam bez. I jakoś nie mogę się przyzwyczaić do ekranu dotykowego, wkurza mnie, że lekko coś dotknę przez przypadek i już coś mi tam wyskakuję.
Ja się akurat czaję na dotykowy bo na tych nowych są jakieś możliwości zapisywania np. słówek angielskich które się sprawdzało w trakcie czytania ksiażki i można je potem jakoś odtworzyć itd itp - zajefajna sprawa rpzy nauce języków. Ale na razie to sobie jeszcze poczekam na ten czytnik