Szczególnie że to i owo już zdążyło się zapomnieć.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Witajcie przedświątecznie Wie może ktoś kiedy ukaże się nowa część In death po polsku? Prószyński nie ma w swoich zapowiedziach żadnych informacji. Już bym chciała nową część poczuć w łapkach
dawno temu jeszcze niektóre tomy poczytywałam...ale kompletnie nic nie pamiętam....teraz zaczęłam od 1 ale z braku czasu chwilowo musze przenieść ten maratonik na lepszy czas... a lubię intrygi a tu jest ich mnóstwo....
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
Zazwyczaj nie lubię połączenia kryminału z romansem, bo mi przestępcy zabierają miłość z książki, ale w tej serii mi to nie przeszkadza.. No i jest Roarke Wypadałoby wrócić do Eve Dallas, ale czasu nie ma.
Katia faktycznie jeden spał dwa razy 2 i 3 godziny drugi był gorszy spał raz 3 do 4 godzin Gen spania . Kolezanka ktorej pociecha kimneła sie co najwyżej 15 min w ciągu dnia powiedziała ze z zazdrosci. p oko mi wydłubie Przy drugim grę o tron machnlam
Ja mam jeszcze czas na dzieci, więc nie myślę o tym, czy będą spały, czy nie... Ale lepiej żeby spały! In death będzie miało wtedy z pięćdziesiąt części, to sobie poczytam xD