fanka76 napisał(a):Oddaj weź tucker
aniazlipca napisał(a):Przeczytaj i daj znać jak Ci się podobało.
aniazlipca napisał(a):ale i tak nic nie przebije Molly McAdams - okropieństwo
Księżycowa Kawa napisał(a):aniazlipca napisał(a):ale i tak nic nie przebije Molly McAdams - okropieństwo
W tym przypadku los nade mną czuwał i ostrzegł
aniazlipca napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):aniazlipca napisał(a):ale i tak nic nie przebije Molly McAdams - okropieństwo
I dobrze ja miałam lekką traumę po przeczytaniu tego
Papaveryna napisał(a):Janko, czytałam Carmack "Coś do stracenia" - takie to głupiutkie
aniazlipca napisał(a):Janko to czekam na relacje miłego poczytywania
Janka napisał(a):Papaveryna napisał(a):Janko, czytałam Carmack "Coś do stracenia" - takie to głupiutkie
Tej Carmack przeczytam tylko początek. Chcę zobaczyć, jak ona go porzuca w łóżku i co on na to.
Chcę zobaczyć jego minę. Niech się zdziwi jak żaba na torach.
aniazlipca napisał(a):Janko to czekam na relacje miłego poczytywaniaKsiężycowa Kawa napisał(a):aniazlipca napisał(a):ale i tak nic nie przebije Molly McAdams - okropieństwo
I dobrze ja miałam lekką traumę po przeczytaniu tego
KatiaBlue - ja bym się tutaj spierała chyba Crownover lepiej buduje fabułę ale nie zaprzeczę Lynn dobrze pisze Z tego co wiem to w Polsce wyszły 3 książki z serii:
1 - Zaczekaj Na Mnie
2 - Bądź Ze Mną
1.5 - Zaufaj Mi ( z punktu widzenia Cama - uwielbiam )
W styczniu ma wyjść połówka 4 - Zostań Ze Mną
Ja osobiście mam nadzieję, że ukaże się powieść z Ollim w głównej roli Fanko czytaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości