Aaa zastanawiałam się czy przeczytać spoiler czy nie i teraz mnie ciekawość gryzie. Będę musiała czytać. A potem wszyscy: Kasia, ty się niczym nie interesujesz! Cały czas w tych książkach siedzisz!
hehe czytaj czytaj wbrew pozorom seria nie jest długa, niby tyle tomów ale nie zauważysz kiedy będzie za Tobą. A my tu już czekamy z kolejnymi posparksowymi propozycjami uwierz takich pozycji które Ci zaproponujemy gdy będziesz chciała "czegoś po Sparks" jest multum Interesujesz się książkami jak całe forum, więc nie jesteś sama
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
czy ja na jakiejś części płakalam chyba z Angusem i chyba Ian
za to zabawe miałam przy każdej :p
mam teraz w domu ostatnia 15 część
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Aa to ja mam ta ostatnią wydaną w Polsce o Zoltanie chyba
czyli będzie jeszcze jedna juz ostatnia ostatnia buuu.....
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
ja mam ogromna nadzieję że pani Sparks dalej będzie pisać
Musi mieć wielu czytelników skoro kapryśnie jaśnie nam wydający Amber ją wypuszcza. Oni zrezygnowali z większości paranormali... W sumie co się dziwić, dobra jest Katiu, jak Ci idzie Jean Luc?
Wczoraj zasnęłam szybko, bo jestem chora i odleciałam, więc nie czytałam, ale podejrzewam, że dziś skończę. Fajny z niego pan, ale chyba nie przebije Angusa ;D
Wierna Angusowi zobaczymy co powiesz na Iana którego poznasz lada moment Nawet tak w duchu świątecznym jest jego część. Oryginalny tytuł to All I Want for Christmas is a Vampire
Nie pogardziłabym wampirem pod choinkę xD coś w tym jest, bo jak zobaczyłam, że jesteś na forum i szykuje się pogawędka o Sparks to od razu mi się polepszyło