duzzza22 napisał(a):Paranormale wcale nie były złe, mówię akurat o serii trzech. Inne spojrzenie na wampiry, ciekawe rozwiązania i ciekawa fabuła. Tylko jak mówię przekład chyba nie wyszedł do końca dobrze, trzeba sięgać jednak po oryginał. I tu pojawia się problem co stanie się z klimatem książek, humorem i tym jak je teraz odbieramy gdy przyjdzie kiedyś do wydawania ich u nas.
Lestat napisał(a)::bigeyes: jejciuuuuuuu już zapomniałam, że Tack pokolorował jej świat!!!!!!!!! Kocham KA za takie teksty ach idealnie poczytywanie na ten długi weeknd
Les, a Tate Jackson to Ci znany? Mam na niego ochotę po Tacku Ale Hop jeszcze mi został ;P
Lestat napisał(a):Ale te jego termale naszej Lauren wyobraźnie nakręcały właśnie hehe... to myślała, że poszłaś tym tropem
Księżycowa Kawa napisał(a):W planach mam dorwanie trójki...
Lestat napisał(a):Termale u Ashley są wszędzie Tack i spółka, w świątecznej nowelce, w samych termalach montują huśtawkę na śniegu
Lestat napisał(a):Już pomijam fakt, że Tack Allen ma poważny fandom np http://pl.pinterest.com/wilma916/dream- ... en-ashley/
a KA świetnie potrafi napisać swoich alfa, tak że są do schrupania. Ja jestem zakochana w tym, jak pokazuje stosunki między członkami rodziny. Jak ojciec, super sexi badass okazuje miłość i czułość swoim dziaciakom i jak te dzieciaki fajnie dorastają na kartkach kolejnych tomów
szuwarek napisał(a):a miałam wam napisać, że był u mnie służbowo taki rasowy motocyklista - no wzorzec. na pewno nie wyglądał jak bohater książki... buuu... popsuł mi wizerunek...
Lestat napisał(a):KA mieszka w disneylandzie dla dużych dziewczynek szczęściara
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości