fanka76 napisał(a):O fajny temat . a z linkami tych fanfików . są serialowe głupie pytanie na pewno
mad_line napisał(a):W życiu nie przeczytałam żadnego fanficka, przynajmniej tak mi się wydaje Ale idea tego typu utworów bardzo mi się podoba
Nie umiejąc odczytać przyszłości, dokonujemy wyborów, które później wydają nam się niepojęte. Cały nasz los wydaje się być wynikiem zbiegów okoliczności, lub inaczej na to patrząc: przeznaczenia. Są jednak ludzie, którzy mają w sobie tyle siły, żeby coś, co wydaje się być oczywistą koleją rzeczy, zmienić, odwrócić, ułożyć na nowo.
wiedzmaSol napisał(a):Białołęcka i jej potterowskie fanficki
cudowna jest. Ma talent, zresztą nic dziwnego, pisarka uznana i nagradzana.
Ale Róża Slytherinu cud
W ogóle może kojarzy któraś z Was fanfick gdzie przy stole siedzą dorośli Snape Lupin i chyba Syriusz i żrą owsiankę a Snape ją tak mega przyprawia? To jest jakiś okołoświąteczny fanfick, uroiłam sobie że autorstwa właśnie Toroj, ale nie wiem czy słusznie. To była seria ff w ogóle.
no wiedziałam że Toroj! Ale uciekło co dokładnie Dziękuję Liberty, muszę to sobie powtórzyćLiberty napisał(a):Ta scena była w Hapy Nju Jer, cz. 4 Slytheriniady
fanka76 napisał(a):O fajny temat . a z linkami tych fanfików . są serialowe głupie pytanie na pewno
Liberty napisał(a):FF są do wszystkiego, nawet do prawdziwych ludzi jeśli można tak to nazwać (czyli np. o aktorach)
Agrest napisał(a):fanka76 napisał(a):O fajny temat . a z linkami tych fanfików . są serialowe głupie pytanie na pewno
Ja przez lata pewnie parę setek fanfików przerobiłam i prawie wszystkie były serialoweLiberty napisał(a):FF są do wszystkiego, nawet do prawdziwych ludzi jeśli można tak to nazwać (czyli np. o aktorach)
Jak lubię fanfiki, tak RPF brr...
Desdemona napisał(a):mad_line napisał(a):W życiu nie przeczytałam żadnego fanficka, przynajmniej tak mi się wydaje Ale idea tego typu utworów bardzo mi się podoba
mam tak samo....dobrze że nie jestem sama mad...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości