no własnie lekarka mówi ze te działają najlepiej, a skacze mi waga bo się nie trzymam rygorystycznie diety jak się jej trzymam to waga spada, jak mam spadek samokontroli to skacze mam jakieś leki które niby wspomagają chudnięcie, ale raczej staram się je nie brać
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki
U mnie postępów brak. Z powodu choroby miałam 6 dni przerwy a teraz się nie mogę wbić w ten rytm. Robię "Skalpel" i spaceruję prawie codziennie, ale efektów brak. Chyba trzeba zwiększyć intensywność.
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
fakt jak zimno to i efekty diet i wysiłku jakieś takie powolne...u mnie waga stoi jest 54 i niech już tak zostanie...dziś jednak pobiegać muszę...normalnie nałóg mam
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
Mnie się poprawiła, tylko niestety motywacja coś spadła. Chyba przez tę pogodę - jakoś trudniej mi się zabrać za siebie. Trzeba mi solidnego kopa w tyłek. Która chętna?
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Fakt, mój zadek i nóżki są ładniejsze po gimnastyce i nie hipcia przynajmniej tak myślę
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.