Liberty napisał(a):Trójkąt uzasadniony wysokim deficytem kobiet i ludzi w ogóle Spokojnie możesz pominąć tom pierwszy i zacząć od drugiego
Liberty napisał(a):Skończyłam Reaper's Stand http://www.goodreads.com/book/show/2082 ... er-s-stand
Niewątpliwie jedna z najlepszych części w serii, choć dość brutalna i momentami za brutalna. Ja za bardzo tego nie lubię, jeśli nie odbija się to na psychice bohaterów. I to chyba największy minus serii. Bohaterki jakoś tak za szybko nad pewnymi spawami przechodzą do porządku dziennego, a bohaterka tego tomu nawet w superwoman się zamieniła . Oczywiście mogłabym przyczepić się też do stosunku mężczyzn do kobiet, ale jak się czyta o motocyklistach to chyba oczywiste jest, o czym to będzie. I coś co sobie uświadomiłam dopiero teraz - wprawdzie dużo gada się/myśli o seksie, to samych scen seksu to tam za dużo nie ma, mniej niż można się spodziewać. Ech, czytało mi się bardzo dobrze i już mam ochotę na kolejny tom, najlepiej o Pucku, Boldzie albo Painterze, ale chyba najpierw wyjdzie spin off z innym gangiem
Liberty napisał(a):Aniu, niestety po polsku to chyba w ogóle nie wyszło nic o pana na motorach. Trochę dziwne, bo niby YA w modzie ale wszelkie historie MC też się świetnie sprzedają. Można by się spodziewać, że polscy wydawcy się tym zainteresują, ale jak na razie tego nie widać. Ale my to jak zwykle w tyle. Taką KA nawet Turcy tłumaczą
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości