Papaveryna napisał(a):Janka napisał(a):Jej synka mi tak bardzo nie szkoda jak Rachel. On był rozpuszczony i samolubny.
No dobra, może jestem niesprawiedliwa, bo on był jeszcze malutki, to nie musiał się opiekowac mamą i dbać o to, żeby też coś jadła, ale jednak był za bardzo egocentryczny. Jednocześnie był zahukany, smutny i biedny. Ale nie polubiłam go tak, jak jego mamusię.
Mnie ten dzieciak wkurzał
Papaveryna napisał(a):Zboczony bo mu tylko dupy w głowie były i to najlepiej gołe.
Swoją wielką miłość dopiero rozpoznał dopiero jak mu cyce na biurko wyłożyła
aniazlipca napisał(a):Wciągnęła mnie Słodka Jak Miód....muszę napisać, że pierwszy raz nie mogę rozkminić kto z kim, gdzie i jak....bohaterowie są tak zakręceni, że wszystkich ich lubię. Naprawdę jestem ciekawa jak to się skończy....
wiedzmaSol napisał(a):Dorośli najczęściej sami wiedzą najlepiej i nie da się nic przetłumaczyć. Wychować się nie da.
Gabe też był poharatany, zanim ze sobą doszedł do ładu to minęło. Tylko nie mogę mu wybaczyć że tak traktował Rachel. Nic go nie usprawiedliwia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość