Janka napisał(a):LiaMort napisał(a):uśmiech ma po prostu boski.
Nie mów tego głośno, bo go zabiorą do raju i co my bez niego poczniemy.
szuwarek napisał(a):Prawda Very - facet nie może byc ładniejszy od nas..
Papaveryna napisał(a):W ogóle mnie nie rusza,bo za dużo się go w telenowelach naoglądałam. Był ładniejszy od większości aktorek
Lestat napisał(a): ejjjjjjjjj nooooooooooo oplułam się wińskiem przez Was!!!!!!!
czym się zapiera czerwone ??
Janka napisał(a):A ja go nigdzie nie widziałam. Tylko na forum. Dlatego dla mnie jest jak nowy, zupełnie niezużyty.
Lestat napisał(a):w jakim telebłysku?? zaraz odpalę YT to mój pierwszy raz naocznie z tym panem
Papaveryna napisał(a):Ja mam przesyt i on usta ma większe niż ja. I lepszą fryzurę
Lestat napisał(a):Jankoooooooooooo!!!!!!!!! nie mogę
LiaMort napisał(a):janko.
Janka napisał(a):szuwarek napisał(a):Prawda Very - facet nie może byc ładniejszy od nas..
Też tak myślałam w młodych latach, ale potem doszłam do wniosku, że lepiej będzie znaleźć sobie ślicznego chłopczyka na własność, bo w momentach, w których będziemy się kłócić, przynajmniej będę miała ładny widok.
To się super sprawdziło, ale tylko do czasu, bo potem mój śliczny chłopczyk postanowił wyhodować sobie bojler i nie słucha moich próśb o kaloryfer.
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości