Janka napisał(a):Może tak:Spoiler:
Papaveryna napisał(a):Fanko, kiedyś myślałam o tej Webber, bo kilka osób ją chwaliło na forum : Sun, Mad chyba też Lilia
Myślisz że mogłoby mi się spodobać czy lepiej omijać łukiem?
aniazlipca napisał(a):Fanko!!! Super, że trafiłam i Webber Ci się spodobała
Ja tam na wiek w książkach nie narzekam, jak jest fajna historia, która mnie wciągnie, autorka umie ją przekazać, to dla mnie nie ma problemu ) Sama już dawno młoda nie jestem, ale w ogóle mi to nie przeszkadza
a serię Marked Man od Crownover uwielbiam tak czy siak (te tatuaże )
Fanko będziesz dalej bujać się w NA? Lilia pisała o serii Redmerski - czytałam, bardzo fajna, zwłaszcza 1 część - ale nie wiem czy przypadnie każdemu
sunshine napisał(a):Przeczytałam Tak blisko Tammary Webber
Jestem zadowolona, książka bardzo mi sie podobała, moze dlatego że ostatnio ciągle tylko te erotyki wszędzie i mam przesyt
Książka pisana w pierwszej osobie, jakby pamiętnik, pisany przez bohaterkę - Jacqueline.
Bym powiedziała że to taki delikatny romans o studentach, z problemami, z nutką dramatozy i z taką chemią że aż iskrzyło przez kartki. Nie wiem może tylko ja to tak odbieram Zakończenie jak dla mnie troszku wzruszające. Potrzebne. Dobrze się czyta, wciąga.
Mnie takiej książki właśnie brakowało, tym bardziej że ostatnio miałam problem z czytaniem.
Postać bohatera mnie urzekła w sumie najbardziej, taki kochany poraniony, uroczy. Przystojny i od początku widać że zauroczony bohaterką. Z dystansem, i to właśnie było super. Bohaterka też jak najbardziej w porządku, o dziwo oboje w ogóle mnie nie irytowali. ( np. u Young irytowali bardzo). Czytając stwierdziłam, że wróciłabym na studia, fajne czasy były
Nie każdemu sie spodoba to pewne. Ja jestem zauroczona
Niektórzy bym ją zaliczyli pewnie do książek dla nastolatek, ja tak nie uważam. Ksiązka dla każdej kobiety. Ciekawi mnie kolejna która będzie w październiku, jak zrozumiałam, ta sama historia ale ukazana od strony bohatera - Lucasa. Bardzo dobrze, bo będzie pozna poznać ich historie od jego strony i jego uczucia oraz jego historię. Ogromnie się doczekać nie mogę!
fanka76 napisał(a):Zastanawiam sie nad kolejną NA
Abbi Glines jedno małe kłamstwo lub. 10 płytkich oddechów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sharri i 1 gość