klarek napisał(a):może coś dla mnie
Klarku zdecydowanie tak mysle że ci się spodoba.Tak blisko Webber
Ja nie mogłam się oderwac . Aniu to twoja wina
Nie spodziewałam się że książka tak różna od literatury Crownover spodoba mi się i to tak bardzo.
Oczywiście jest ona z nurtu tłum adult jednak czytając ją nie czuje się tego bo nie chodzi tu o wiek bohaterów ale o uczucie.
Jacqueline to młoda dziewczyna która dla swojego chłopaka porzuca marzenia o muzycznej karierze i wybiera ten uniwersytet co on aby studiować nauczanie muzyczne czy coś podobnego.
Kennedy jest bogaty przystojny oraz popularny ale jest rownież dupkiem. Który pewnego pięknego dnia oswiadcza Jacqueline że musi się wyszalec i rzuca ją. Dziewczyna załamuje się bo dla niej to koniec świata nagle zostaje sama bez chłopaka przyjaciół których z sobą zabrał i jest na uczelni którą wybrała dla niego.
Nie moze sie otrząsnąć i pogrąża w smutku. Az do imprezy na Czesc Halloween gdy wszystko się zmienia. Zostaje prawie zgwałcona przez kolegę i uratowana przez nieznajomego. Tak toczy się ta historia przez pierwsze 10 stron i jest coraz lepiej.
Nieznajomy który ratuje Jacquelin to Lucas kolczyk wardze tatuaże jednak nie jest ontypem badboya ten okres ma juz za sobą . Lucas jest tajemniczy jednak historia opowiadania przez bohaterkę nie pozwala nam wiele o nim się dowiedzieć . Wiemy tyle co Jackie jest przystojny tajemniczy niesamowicie opiekuńczy. Jacquelin niespodziewanie dla samej siebie zaczyna fascynować się chłopakiem a jego zainteresowNie ułatwia jej to. Ciężko pisać aby nie zdradzić wiele. Zdecydowanie książka wciąga z zaciekawieniem czytalam o Jacquelin która rozpoczyna życie na nowo. Postac lukasa mimo że opisana zwięźle fascynuje i zauracza . Chowa on w sercu niesamowity ból z którym ciężko mu sobie poradzić i który sprawia że jest jaki jest. Jaqulin to dziew Zuma ze złamanym sercem spotkanie tgchdsojga to początek miłości ....
Klarku czytaj i pisz czy ci się podobalo. Mi bardzo.
Sun chętnie przeczytalabym twoja recenzję