Papaveryna napisał(a):sunshine napisał(a):Jestem ciekawa co Ci się nie podobało
U niej jest dużo do niepodobania
wiedzmaSol napisał(a):Miranda też Duz, racja ale zrobiła na mnie mniejsze wrażenie od Obietnicy, ta bije wszystko na głowę
sunshine napisał(a):Ja przeczytałam może 6 lub 7 książek od niej i nie było tak źle
Papaveryna napisał(a):Główny bohater Wesley nie przypadł mi do gustu.Bardzo nie podobały mi się jego problemy z wiernością.
Papaveryna napisał(a):Potem dalsze przygody z bandytami w lesie co już mi się mniej podobało.
Papaveryna napisał(a):Końcówka mi się całkowicie nie podobała.Napisana po łebkach i niedopracowana.
Książka w pewnym momencie się urywa.Nie wiadomo jak zginął facet,który okazał się przywódcą rozbójników.Jeden z pobocznych bohaterów został postrzelony,leżał na podłodze w kałuży krwi...Nie dowiedziałam się czy on przeżył czy nie,co mnie straszliwie zirytowało,bo byłam bardzo ciekawa jak się jego historia zakończy
Papaveryna napisał(a):Natomiast jakby to był pierwszy historyk na jaki trafiłam albo wszystkie przeze mnie czytane wyglądały podobnie to bym za nimi na pewno nie szalała
sunshine napisał(a):A propos Uwiedzionej
bo to chyba czwarta część serii, czy trzeba czytać poprzednie?
Powrót do Recenzje romansów historycznych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość