Skonczyłamco Romie cofam wszystko co mowiłam super na rowni z 2. Tak Cora i jej trauma złamanego serca
. Ale Rom był jak najbardziej prawdziwy. Podobało mi się że tak szybko przyznał sie do swojej miłości i mowił o niej. Czekam na Nasha. Współczuję tym którzy czekają dłużej niz ja
czuję że Nash może być świetny :inlove
Edit
Idac za ciosem postanowiłam przeczytać kolejny New adult poszukałam na biblionetce i w blurpach, moj wybór padł na
Lynn J. Zaczekaj na mnie
W blurpie nie moglam poradzić sobie z wiekiem 18 lat
na szczęście okazuje się że bohaterka ma 19 a nawet konczy 20. Jednak nie można oceniać tego typu literatury ze wzgledu na wiek i staram sie go nawet ignorować a nawet nie oceniać bohaterów ze względu na ich wiek...
Sama nie wiem czego sie spodziewałam może troszeczke liczyłam na coś w stylu Crownover no cóż
przeliczyłam się. Nie ma bad boyów kolczyków tatuaży
ale jest dziewczyna z traumą i facet który ugania się za nią. Pczątek jest trudny nudnawy, rozwlekły i troche schematyczny. W pewnym momencie myslalam że bedzie w styu panienka skrzywdzona ale facet to takie ciacho że ma mokro w majtkach
na szczęście nie jest tak chociaż historia dlugo sie rozkreca ale im dalej tym lepiej.
Avery wyjeżdża na drugi koniec kraju na studia, ucieka byloby lepszym słowem. ( tu niestety wydawca nie popisuje sie bo w blurpie zdradza zbyt dużo)
Jej wyboru nie pochwalają rodzice jednak ona jest pewna swojej decyzji i tego że chce rozpocząć swoje życie od początku na pierwszych zajeciach na ktore idzie poznaje Camerona Hamiltona a nawet wpada na niego jest on niesamowicie przystojny co Avery stara sie ignorowac. Tego samego dnia spotykają sie jeszcze 2 razy na dodatek on mieszka w mieszkaniu naprzeciwko niej. Nie możliwe? Ale zdarzyć by się mogło.
Do połowy książka ciagnie sie miałam ochote rzucić nią i dać sobie spokó. Jednak powoli powoli wciągnęła m sie w tą historię. Cam zabiega o Avery na każdy mozliwy sposób lecz ona ciagle mowi nie woli aby ich stosunki byly na stopie przyjacielskiej mimo że zaczyna cos czuc do chlopaka. Druga polowa jest o wiele lepsza mamy uczucia zawirowania w zwiazku wszystko wydaje sie prawdziwe i odpowiednio przedstawione Historia przedstawionas jest w pierwszej osobie przez Avery czyta sie ok i moge polecić jednak wole bad boyów tutaj bylo tak normalnie . Cam to zwykły chlopak z bogatej rodziny przystojny i pewny siebie. Ale wie że chce Avery i zabiega o nią . Nawet myślę ze jesdt dla niej bardzo wyrozumiały bo ona zachowuje sie jakby sama nie wiedziała czego chce . Czytelnik wie dlaczego tak jest jednak Cam nie . Bylam ciekawa konca i dlatego nie odłożyłam cieszę sie bo okazalo sie ze ksiazka mimo ze calkiem inna niz Crownover wciąga. Na pewno sięgnę po drugi tom i licze ze bedzie ciekawa a nawet lepsza