Teraz jest 23 listopada 2024, o 14:04

Diana Palmer

Ulubiona autorka/autor: w zależności od nastroju

Post przez gosiurka » 28 października 2014, o 18:18

patrz , a ja bym się nabrała :disgust:

Księżycowa, ale ten to należy do czołówki hmmm
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki)
Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.

Ulubiona autorka/autor: krentz harkness howard robb Singh

Post przez fanka76 » 28 października 2014, o 18:25

mezalians u nas :bezradny:totalny mop i głupi jak but oraz Śfinia :hahaha: . jest nadzieja ze w koncu wydadzą historyk palmerki nie wydawany u nas :mysli:

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 28 października 2014, o 19:06

gosiurka napisał(a):Księżycowa, ale ten to należy do czołówki hmmm

Który?
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Ulubiona autorka/autor: Diana Palmer :)

Post przez Levanda » 28 października 2014, o 20:59

Ja historyków nie lubię, ale w jednym podobał mi się poboczny wątek, o białej dziewczynie i Indianinie :)
http://dlaschroniska.pl/ - pomóżcie zwierzaczkom!

Post przez fanka76 » 28 października 2014, o 21:04

to w Arizona. był najlepszy. a zauwazyłaś ze w watkach pobocznych prowadzonych do konca dziewczyny nigdy nie sa mopami a faceci az takiimi strasznymi śfiniami :yeahrite:

Post przez gosiurka » 28 października 2014, o 21:05

Lev mi też , i bardzo żałuję, że autorka nie zrobiła oddzielnej książki o nich :bigeyes:

Księżycowa mówiłyśmy o Magnolii , wyjątkowo głupi bo jak uganiał się za tą pindzią, na dodatek ślepy :zalamka:
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki)

Post przez Levanda » 28 października 2014, o 22:16

fanka76 napisał(a):to w Arizona. był najlepszy. a zauwazyłaś ze w watkach pobocznych prowadzonych do konca dziewczyny nigdy nie sa mopami a faceci az takiimi strasznymi śfiniami :yeahrite:

Tak, i też żałuje, że nie ma osobnej powieści, ale, jak już tu słusznie zauważono, widocznie za mało śfini i za mało mopa w nich było :)

Post przez Księżycowa Kawa » 28 października 2014, o 23:13

gosiurka napisał(a):Księżycowa mówiłyśmy o Magnolii , wyjątkowo głupi bo jak uganiał się za tą pindzią, na dodatek ślepy :zalamka:

Co racja, to racja, ale byli znacznie gorsi i bardziej skłonni wyżywania się na bohaterkach, które jakoby były wybrankami ich serc :hyhy:

"Arizonę" odłożyłam bodajże po dwóch zdaniach.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*

Post przez gosiurka » 29 października 2014, o 00:02

Tu masz rację, o nim zapomniałam , był głupszy :yeahrite:

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 29 października 2014, o 00:07

fanka76 napisał(a):to w Arizona. był najlepszy. a zauwazyłaś ze w watkach pobocznych prowadzonych do konca dziewczyny nigdy nie sa mopami a faceci az takiimi strasznymi śfiniami :yeahrite:

O której Arizonie wy mówicie?

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez gosiurka » 29 października 2014, o 00:21

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 29 października 2014, o 00:42

Teraz jej chyba wznowienie wyszło :) Czytałam.

Ale prawda i ja bym, poczytała o nich. Nawet może o jakiś kłopotach z zadomowieniem się ich w nowym miejscu ;) Zresztą o tej żonie wojskowego i lekarzu też mogłaby napisać coś więcej.

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez Księżycowa Kawa » 29 października 2014, o 20:12

gosiurka napisał(a):Tu masz rację, o nim zapomniałam , był głupszy :yeahrite:

Wiesz, pomyślałam, że lepiej byłoby, aby uganiał się za inną, szczególnie że i tak raczej nie będzie miał okazji sobie poużywać, niż przez cały czas miałby się wyżywać na bohaterce, bo coś tam czuje i nie wie, jak sobie z tym poradzić.
Denis Diderot

*
*

Post przez gosiurka » 29 października 2014, o 20:47

Dokładnie, bał się okazać uczucie , albo też do końca nie wiedział jak więc wybierał sposób najbardziej bolesny dla bohaterki i ciężki do wyjaśnienia logicznie myślącemu człowiekowi :bezradny: to już bardziej lubiłam tego z Amelii.

Post przez Levanda » 29 października 2014, o 21:08

Mi się historyki nie podobają. Np ta historia, gdzie bohaterka 3 razy za mąż wychodzi :P Za każdym razem z miłości :P Pierwszy mąż okazał się przestępcą, który ją bił .Uratował ją szikagowski mafioso, który się w niej kochał. Potem wyszła za swoją wielką miłość, a gdy owdowiała związała się z mafiosem.

Post przez gosiurka » 29 października 2014, o 21:39

a z mafiozem bo podobny do wielkiej miłości, choć coś tam do niego czuła. Powiem szczerze ,że ten mafiozo najbardziej mi się podobał.

Post przez fanka76 » 29 października 2014, o 22:22

Lev olśnienie ja to nawet lubie i fakt mafiozo był najlepszy. :evillaugh:

Post przez Levanda » 29 października 2014, o 22:49

Jak dla mnie to on było mafiosso wręcz :evillaugh: Dobry był, bo niby ciemny typek, ale z zasadami i naprawdę ją kochał. A on dla niej był tylko nagrodą pocieszenia.

Post przez Księżycowa Kawa » 30 października 2014, o 00:44

I długo musiał czekać.
A, "Olśnienie" - bardzo mi się to epilog nie podobał, nie lubię tego rodzaju epilogów.

gosiurka napisał(a):Dokładnie, bał się okazać uczucie , albo też do końca nie wiedział jak więc wybierał sposób najbardziej bolesny dla bohaterki i ciężki do wyjaśnienia logicznie myślącemu człowiekowi :bezradny: to już bardziej lubiłam tego z Amelii.

Tchórz z niego po prostu wychodził - tak bardzo się bał okazać cokolwiek i dlatego moim zdaniem żaden z nich nie zasługuje na uwagę.
Denis Diderot

*
*

Post przez Levanda » 2 listopada 2014, o 11:52

Najnowsza powieść Diany wydana za oceanem to Texas born. Kolejna odsłona serii LTT, która zyskała już duże uznanie fanek w USA!

Poniżej podaje Wam lnki do strony Diany oraz bezpłatnego fragmentu (po angielsku).

http://www.dianapalmer.com/

http://www.harlequin.com/store.html?ite ... 67&cid=416

A teraz mały spoiler ode mnie, napisany na podstawie informacji zebranych na forach i komentarzy czytelniczek.

Spoiler:

Post przez Levanda » 7 listopada 2014, o 18:13

Kupiłam i przeczytałam 2 ebooki z najnowszymi powieściami Diany. Za obie, w przeliczeniu, zapłaciłam około 24zł. Warto, więc czemu nie? Kmentrze fanek na amerykańskich stronach były tak zachęcające, że musiałam mieć obie książki. Kto wie, ile przyjdzie poczekać na nowe powieści Diany?? Po przeczytaniu, chciałaby cofnąć czas i odzyskać pieniądze :( Ale zacznę od początku.

Texas Born

Spoiler:

Wyoming Strong

Tutaj to padniecie. Opisz wiele obiecujący - on cowboy, ona bogata dziedziczka. Nienawidzą się od lat. Brzmi dobrze :hyhy: ALe i to udało się Palmerce rozwalić.

Plus za napięcie i akcje, bo w porównaniu z Texas Born, ta książka pod kątem akcji jest rewelacyjna. Generalnie dzieje się w tym samym czasie, co właśnie Texas born. On - Wolf - były najemnik, zamożny, z wielką traumą. Ona - Sara - siostra Gabriela, zamożna, boi się własnego cienia, z mega traumą.

Spoiler:

Ulubiona autorka/autor: Balogh, Proctor, McNaught, Long, Craven, Graham

Post przez aur_ro » 7 listopada 2014, o 18:38

Levanda napisał(a):
Spoiler:

Rozumiem twój ból. Niejeden raz w podobne wpadłam sidła, jeśli chodzi o roman-sidła :lol:

Ulubiona autorka/autor: too many to list

Post przez penelope » 7 listopada 2014, o 22:00

Pierwsza jeszcze jako tako wygląda, ale druga :shock: kto w ogóle pozwolił jej coś takiego wypuścić? zdecydowanie nie spieszy mi się do przeczytania żadnej z nich :)

Post przez Levanda » 7 listopada 2014, o 22:00

Ja wpadam w nie notorycznie. Ah, stara Diano - wróć!

Post przez Levanda » 13 listopada 2014, o 19:54

Nowa Diana! Nowa, nowa, nowa!!!!!!!!!!! I to jedna z moich ulubionych! :inlove: :love:

http://harlequin.pl/ksiazki/ukochany-wrog

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do P - Q