Lestat napisał(a):W takim razie za Wylde czy Sheenan nawet nie podchodz (...)
Papaveryna napisał(a):Biedna Duz aż w wysoki ton weszła jak mi opowiadała jaką okropność czytała. Wcale się zresztą nie dziwię
Papaveryna napisał(a):To nie dla mnie. Ja nawet dla jaj nie umiem poczytać takich rzeczy
Lestat napisał(a):wooohaaaaa Very przeczytałam obie recki! ale rozjazd
a wydawać by się mogło, że możecie mieć z Duz podobne zdanie patrząc na jej wrażenia po lekturze Jewel!
Papaveryna napisał(a):Duz jest, myślę, i tak mniej wrażliwa niż ja. Ja się lubię doczepiać
Lestat napisał(a):Kurcze zaczęłam Stukacza, ale mnie coś odciągnęło Może czytne do końca na jesienną deprechę
Papaveryna napisał(a):A weź, jak poczytałam co Aur_ro napisała o Banks to żałowałam,że zjadłam te gołąbki ze słoika. Prędko chciały się wyrwać na wolność A ja durna snułam mrzonki,że taka będę odjazdowa i dam radę to przeczytać
Agrest napisał(a):Hm, ale wiecie, że nawet na forum mamy osobę, która ma Santanę wśród bliskich? Jako imię dziewczyny, nie ksywka po Carlosie
duzzza22 napisał(a):Sinnersów mam wszystkich kupionych i przez to podłamałam się jeszcze gorzej. Matko myślałam, że tak ciągle ona
Cunning podobno lepsza jest, ale nie ta z rockmanami, ale jednak mam opory przed nią.
[...]
Tu też weź pod uwagę, że ja czytałam oryginał, Very polski odpowiednik. Może być tak, że niektóre emocje, które ja wyczuwałam zostały rozjechane przez tłumaczenie u nas. Dla mnie nie było to sztuczne itd. Przeczytaj a może Ci się spodobać, kto wie.
Lestat napisał(a):Sinnersów czytałam w oryginale i jeszcze One Night With Sole Regret i ta seria jest fajniejsza, chociaż wiadomo podobna
Lestat napisał(a):Co do tłumaczeń to niestety się zdarza. Ostatnio czytam prawie wyłącznie po ang. I łatwiej kupić i taniej wychodzi
Lestat napisał(a):Very Stukacza i owszem zaczęłam, ale w momencie gdy miałam spadek formy. Nic mi się nie podobało, także to nie wina książki, a mojego malkontenctwa
Papaveryna napisał(a):Duz,ale i tak poszerzam horyzonty! Jakiś czas temu by się bała nawet wejść na chwilę do tych wątków erotykowych,a teraz lezę jak do siebie
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości