Liberty napisał(a):Banks za dobra to nie jest. Właściwie od paru lat przynudza, co najlepiej pokazują jej grzeczne historyki o Szkotach
Papaveryna napisał(a):Lucy napisał(a):Papaveryna napisał(a):Lucy, każdy ma prawo czytać i lubić to co mu się podoba
Oczywiście ,że tak . Nikomu nic przecież nie wytykałam
Nie,ja właśnie nie chciałam żebyś myślała że ja wytykam Nie rozumiem ,ale nie mogę wytykać
Papaveryna napisał(a):Wiem,że chamsko napisałam,ale mi ciężko pojąć jak to się może podobać no. Po prostu nie ogarniam tego rozumem,ale wytykać nie powinnam
Przepraszam osoby,które poczuły się urażone
Fringilla napisał(a):kurcze, dziś może jest lepiej, ale przecież nad nami też się pastwiono, podejrzewając o różne rzeczy i dziwne teorie budując na temat czytelniczek romansów by Nora Roberts / Barbara Cartland / niepotrzebne skreślić - i jakoś jednak nie spływało to po wszystkich jak po ptakach wodnych, więc...
Lucy napisał(a):Do momentu ,kiedy jeden facet przeholował i zaczął ją dotykać było ok.
Agrest napisał(a):Ach te wiekopomne wpisy na bbn o prymitywizmie i desperacji, przeplatane analogiami do czytania Mein Kampf
Liberty napisał(a):szuwarek napisał(a):ja niezmiennie myslę o tych facetach konikach morskich
No czytnij i Ci przejdzie (albo i nie, bo zawsze jest ryzyko, że wciągnie )
jednak coś mnie ominęło [ciężką artylerię wyciągano widzę
Lestat napisał(a): o czym by się nie mówiło i tak w ogólnym rozrachunku zawsze na wierzch wypływają koniki
Lestat napisał(a):Liberty napisał(a):szuwarek napisał(a):ja niezmiennie myslę o tych facetach konikach morskich
No czytnij i Ci przejdzie (albo i nie, bo zawsze jest ryzyko, że wciągnie )
o czym by się nie mówiło i tak w ogólnym rozrachunku zawsze na wierzch wypływają koniki
wiedzmaSol napisał(a): Chyba każda z nas chce mieć faceta dla siebie, chce się z nim czuć bezpieczna, kochana i tak dalej. A jak gościu wywija taki numer to kto wie co mu strzeli potem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości