W Ikei obniżono cenę na te przecudne szare regały na książki Liatorp, które mi się niesamowicie podobają.
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S69028756/Ale mnie kuszą.
Chyba zrobię tak, że ustawię w pokoju co drugi Liatorp, a co drugi jakiś tańszy regał. Albo co trzeci Liatorp, żeby wyszło jeszcze taniej. Albo na środku ściany 3 Liatorpy, a po bokach jakieś badziewie. Muszę tylko poszukać w sklepach czegoś, co kolorystycznie będzie pasowało do szarego.
Agrest napisał(a):Więc ja nie proponuję czegoś w zamian za coś, tylko coś w zamian za nic...
Masz rację. To bardzo dobry pomysł. Tylko obawiam się, że nie uda mi się go wykonać.
A jeszcze niedawno byłam wzorem konsekwencji. Niestety zmieniam się w złą stronę.
Poszukam na początek wystroju wnętrz, historii sztuki lub czegoś w tym stylu na kursach o niższym poziomie niż uniwersytet. Od stycznia zaczną się nowe kursy w szkole, w której robiłam też m. in. kurs fotograficzny i sądzę, że coś na pewno będzie pasowało.
A jeśli nic innego nie wymyślę, to skorzystam z Twojego pomysłu i może (a nóż) się wciągnę na tyle, żeby się udało wytrwać w nauce.
Przydałby mi się ktoś z batem, kto by mi stał nad głową, bo mój wewnętrzny bacik już nie działa.