Adrastea napisał(a):Co do tej książki, którą Papa poleca, u mnie w żadnej bibliotece tego nie ma, a sprawdzałam całe śródmieści w Łodzi
karolinaszr napisał(a):znalazłam taki opis Daemona
"Rzeczywiście, był piękny. Jego twarz była dziedzictwem tajemniczego pochodzenia, arystokratyczna i zbyt pięknie wyrzeźbiona, aby można ją było nazwać po prostu przystojną. Był wysoki i szeroki w ramionach. Jego umięśnione i wytrenowane ciało dawało przyjemność. Głos był niski i miły, z lekka chrapliwy, z uwodzicielskim tonem, który wzruszał kobiety. Jego złote oczy i gęste, czarne włosy były typowe dla wszystkich długowiecznych ras Terreille, ale złotobrązowa skóra była nieco jaśniejsza niż skóra haylliańskich arystokratów - przypominała raczej skórę przedstawicieli rasy Dhemlan. Jego ciało było bronią, a on zawsze dbał o swoją broń."
Levanda napisał(a):Mi się dziś przypomniał film Upiór z opery z Gerardem Buttlerem. Od tego zaczęła się moja obsesja na punkcie tego pana Upiór w jego wykonaniu....
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość