Papaveryna napisał(a):Znaczy wiesz on tę swoją potem szanował bardzo
Papaveryna napisał(a):Tak. Dokładnie ta sama. Ja napisałam o bohaterze,że miał zaburzenia czucia w wacku i musiał go wszędzie wsadzać na co Vip rzekła,że najlepiej do ula
wiedzmaSol napisał(a):Szanował pukając ją na wszelkie znane i nieznane sposoby?
Papaveryna napisał(a):Strasznie
Tak pomyślałam,że może pani Chase takim go zrobiła żeby pokazać,że miłość ma tak ogromną moc,że nawet takiego cynicznego ruchacza zmieni w romantycznego kochasia. Tylko musi spotkać odpowiednią kobietę,która będzie trudna do zdobycia i go utemperuje. I tak chyba odebrały to osoby oceniające na LC...Natomiast według mnie w ogóle jej nie wyszło...
sunshine napisał(a):Czy ta ksiązkę napisała kobieta?
bo to az dziwne
Księżycowa Kawa napisał(a):Papaveryna napisał(a):Znaczy wiesz on tę swoją potem szanował bardzo
Doprawdy? Z tego, co napisałaś, nie dostrzegłam ani odrobinę owego szacunku z jego strony, we wcześniejszej recenzji również, raczej wychodził na gnojka albo i gorzej…
sunshine napisał(a):Czy ta ksiązkę napisała kobieta?
bo to az dziwne
Papaveryna napisał(a):Tak pomyślałam,że może pani Chase takim go zrobiła żeby pokazać,że miłość ma tak ogromną moc,że nawet takiego cynicznego ruchacza zmieni w romantycznego kochasia. Tylko musi spotkać odpowiednią kobietę,która będzie trudna do zdobycia i go utemperuje. I tak chyba odebrały to osoby oceniające na LC...Natomiast według mnie w ogóle jej nie wyszło...
Papaveryna napisał(a):Tutaj to był żart z mojej strony.Nie wiem czy Kawa dobrze zrozumiała,a ja nie wyjaśniłam wcześniej
sunshine napisał(a):Vip trochę nie na miejscu twoja odpowiedź...
Powrót do Recenzje romansów współczesnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości