klarek napisał(a):Wiele przed nią jeśli je polubi, jak na razie twierdzi, że są bardzo słodkie i że przy nich odpoczywa - wcale się nie dziwię po tych paskudztwach, które czytała
Agrest, to klasa dwujęzyczna, więc na trzech przedmiotach będzie miała część po obcemu, wyślą ją gdzieś tam do obcych ludzi na część wakacji więc liczę na to, że jak polubi to i do obcych się przyzwyczai. Bedzie mi opowiadać
klarek napisał(a):Duzzz, ty to teraz pływasz po obcych wodach fajnie
Ta Emma? A wiesz, że muszę pomyśleć W sumie to bardzo dobry pomysł
duzzza22 napisał(a):Ojej znowu mi się zazdrość załącza. Wymiany międzynarodowe, super i jeszcze raz super.
Miałam króciutkie spotkanie z taką wymianą, ale było super Kto tak Małą pokierował? Wy czy sama tak chciała? No i jak zwykle jestem nie w temacie, bo nic nie wiedziałam
wiedzmaSol napisał(a): Sandemo SoLL też, ale to za trochę bo jednak scenki są
klarek napisał(a):duzzza22 napisał(a):Ojej znowu mi się zazdrość załącza. Wymiany międzynarodowe, super i jeszcze raz super.
Miałam króciutkie spotkanie z taką wymianą, ale było super Kto tak Małą pokierował? Wy czy sama tak chciała? No i jak zwykle jestem nie w temacie, bo nic nie wiedziałam
Duzzz, w jakimś sensie to było oczywiste. Uczy się w sumie bardzo dobrze, choć nie powiem zajmuje jej to wiele czasu. Sama wybrała sobie szkołę, a my w to nie interweniowaliśmy, choć wydaje mi się że za nisko mierzyła. Z drugiej strony jak będzie chciała to wszędzie się nauczy dobrze.
Tam wymiana jest trzy razy w gimnazjum. Po pierwszej i drugiej klasie, a potem w trzeciej po egzaminach gimnazjalnych. Myslę, że fajnie
klarek napisał(a):ok, to ostatnie moje w tym temacie, chyba, że wam przyjdzie coś do głowy.
Mała oprócz pierwszej Quinn przeczytała: Bestię Quick, Ciszę Medeiros, Miód Hannah. A teraz wyjechała zabierając ze sobą Garwood Szkatułkę i Tajemnicę oraz Układ Osborn. Chyba nie mam już nic tutaj do dodania
Dzięki, raz jeszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości