Desdemona napisał(a):wkurzające to jest i tyle....nie długo to ze 100% książki u nas będzie góra 50%...
Spoko,dorzucą od siebie trochę seksów i klapsów i objętościowo wyjdzie na to samo
Papaveryna napisał(a):Wszystko przed nami
Kiedyś w wielu książkach wycinali lub skracali sceny z seksami,a teraz najchętniej by powycinali sceny poza seksami
Papaveryna napisał(a):Desdemona napisał(a):wkurzające to jest i tyle....nie długo to ze 100% książki u nas będzie góra 50%...
Spoko,dorzucą od siebie trochę seksów i klapsów i objętościowo wyjdzie na to samo
Janka napisał(a):To jak, Dziewczynki? Nie macie klauna, czy nie chce się Wam zaglądać do książki?
Oglądałam ostatnio okładki na eBayu i strasznie mnie naszło na powtórkę "Odrobiny marzeń". Ale to nie teraz. Teraz mam inne w kolejce.
Przypomniało mi się, jak jej buty wyrzucał przez okno.
Dziwne, że akurat ta scena mi się skojarzyła, bo dotąd, jak myślałam o tej książce, to w pierwszej kolejności o scenach do płakania. Ze śmiesznymi sytuacjami raczej dotąd jej wcale nie kojarzyłam.
Papaveryna napisał(a):Ja też mam z serduszkiem. Duz,ma chyba klauna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość