dziś jak zawiózł mnie do pracy po drodze kupił mi 2 drożdżówki z jagodami i 2 Danio i mam to zjeść do południa
Agrest napisał(a):dziś jak zawiózł mnie do pracy po drodze kupił mi 2 drożdżówki z jagodami i 2 Danio i mam to zjeść do południa
On chce cię odkarmić czy zacukrzyć?
Agrest napisał(a):A jaką ja pyszną zupkę jadłam z pieczonej papryki Akurat na wrześniowy chłodek:
http://www.bistromama.pl/2013/11/krem-z ... pryki.html
Może być bez śmietany i ze zwykłą wodą zamiast wywaru (bo i tak ma bardzo 'pełny' smak).
Desdemona napisał(a):kochana dziś mnie to trochę tąpnęło....niby fajnie dla kobietki waga w dół, ale rzeczywiście ciuchy luźne i ogólnie tak do bani ...jednak stresy dają kopa...a luby drze się bo widzi jak jem....dziś jak zawiózł mnie do pracy po drodze kupił mi 2 drożdżówki z jagodami i 2 Danio i mam to zjeść do południa, bo darł się ze śniadania nie zjadłam w chatce....a ja w ogóle nie jestem głodna, kawę sobie zrobiłam i tak sączę właśnie...a najgorsze ze nawet na czekoladę nie mam nastroju...a to już jest podejrzane...chyba trzeba będzie do mamci podjechać i badania sobie zrobić....
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości