Alias napisał(a):Lucy, korci mnie, a twoje oczko cudnie się w nim przezentuje...
Ja ostatnio mam ten, może bych:
Lucy napisał(a)::missdoubt: o kuźwa .
Jednak mnie pobiłaś .Ja swoich naliczyłam 55.
Levanda napisał(a):O matko To mów, które warto kupić. Które nie zejdą mi z paznokcia po umyciu rąk??
Levanda napisał(a):Ja aktualnie używam, jak już pisałam, tuszu Ives Rocher, któy dostałam gratis i jest straszny Pewnie dlatego był gratis Byłam natomiast zadowolona z tuszu za 10 zł firmy Lovely.
Papaveryna napisał(a):A ten miętowy i drugi...hymmm...jak się zowie taki kolor? Lawendowy? To one jakie są? Tam w środku widzę takie jakby farfocelki.
mad_line napisał(a):Na moich paznokciach lakiery trzymają się w miare ok. Najlepiej w tym sezonie sprawdził się ten http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=44189 cudo nie lakier
Janka napisał(a):Nie założę się, nie ma głupich.
Mam w tej chwili 76 sztuk, bo regularnie wywalam stare.
LiaMort napisał(a):to dziwne Duzz... że ci zeszedł. a kolorek fajny.
klarek napisał(a):też jestem zdziwiona, może jakiś stary? nie mam pojęcia. Ostatnio kupiłam 3 sztuki i zwykle robię to tak - maluję jednego dnia pojedynczo, drugiego dnia poprawiam, zmywam trzeciego dnia - bez żadnych starć, odszczypków czy odprysków.
Ja ostatnio testuję tę serię:
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości