Jadzia napisał(a):Muszę się pochwalić, bo wy tutaj czytające wątek jesteście jedynymi osobami, które będą w stanie to docenić i ocenić
Jakiś czas temu wpadłam w jakiś koszmarny ciąg i przeczytałam wszystkie książki Krentz, jakie miałam w swoich zasobach różnorakich. I zgodnie z listą, jaką stworzyłam ok. półtorej roku temu na podstawie spisu książek ze strony Krentz pod wszystkimi pseudonimami jakie miała wtedy na swoim koncie, przeczytałam 141 jej książek i zostało mi 24 (no, teraz pewnie trochę więcej, bo kilka od tamtej pory napisała). Z czego tych, których nie czytałam, w większości nie jestem w stanie dostać w swoje łapki.
Mogę więc powiedzieć, że moja misja dobiega końca, a do 25 urodzin mam jeszcze kilka miesięcy
Chociaż muszę przyznać, że przy którymś z kolei współczesnym suspensie bez przerw na cokolwiek innego, miałam wrażenie, że do pewnego stopnia po raz kolejny czytam tą samą książkę
Księżycowa Kawa napisał(a):A czytałaś pod pseudonimami: Jayne Bentley, Jayne Taylor i Amanda Glass?
Jadzia napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):A czytałaś pod pseudonimami: Jayne Bentley, Jayne Taylor i Amanda Glass?
Jayne Bentley nic mi się nie udało znaleźć (ale chyba jeszcze jakoś szczególnie nie szukałam, dopóki miałam inne pozycje), a coś tam pod pseudonimami Taylor i Glass przeczytałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości