A mi to zlewa się w jedno, ale pamiętam polowanie na mysz
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Levanda napisał(a):Ale on jej słał kwiaty! A nawet wysłał resztę braci na rozpoznanie terenu. A bracia załatwili jej naprawdę samochodu .... tłukąc oszusta w komisu
To muszę to chyba gdzieś zdobyć. Po Palmer bym się nie spodziewała takich rzeczy... Szkoda, że w Polsce nie wdane...
Bohaterka, Dorie, kupiła używane auto u jedynego handlarza w Jacobsville (kilka razy jest wspominany w różnych powieściach). Tylko, że auto było drogie i psuło się, więc Hartowie poszli do sprzedawcy zażądać wyrównania strat. Ponieważ doszło do sprzeczki Leo znokałtował faceta Żeby go uratować przed ciosem Callaghana, który, nie dość, że potężnym to jeszcze były żołnierz z doświadczeniem wojennym.
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Tak, to było w porządku oraz „Gra pozorów” również nieźle wypada.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
No właśnie i to było miłe, ale był głupi jak but, bo zamiast od razu powiedzieć, o co mu chodzi, idiotycznie kręcił. Wade był tam fajny.
W sumie racja (ale mógł dłużej pocierpieć), ale te ich pogodzenie trwało tak długo z powodu jego głupoty.
Nie jest, chyba że do niej się dobiera, wtedy jak zwykle nie potrafi powiedzieć "nie". Ale na tle innych, to już postęp.
Przeczytałam 30 stron Invincible i takie średnie to jest Pewno się rozkręca, ale czytałam opinie, że to po raz enty ta sama książka. Nie żebym miała jakieś oczekiwania, ale w takim razie nie zamierzam na razie bulić kasy na coś co już czytałam z innymi imionami. Swoją drogą nasze sklepy typu empik, merlin etc. mogłyby też sprzedawać [więcej] ebooki angielskie u siebie, może wtedy bym się skusiła.
Tak jak mówiłam, przeczytałam 30 stron, ale jestem obeznana w historii Siuksów, Aleksandra Wielkiego, Hannibala i tym kto gra w gry komputerowe w Jacobsville. Diana już zupełnie nie ma pomysłów na książki, czy może raczej jak ma pisać te książki.
EDIT:
Spoiler:
przejrzałam całą książkę pobieżnie i to jest bardzo podobne do The last mercenary. On nawet jest lekarzem imie dziewczyny, z którą się spotyka jest podobne do tej całej Lisse
Ostatnio edytowano 14 sierpnia 2014, o 16:25 przez penelope, łącznie edytowano 1 raz
Palmerka lubi powielać ulubione chyba przez siebie wątki . Z dziewczyną wychowana przez faceta w którym się później zakochuje to że 3 do głowy na poczekaniu mi przychodzą.
fanka76 napisał(a):Palmerka lubi powielać ulubione chyba przez siebie wątki . Z dziewczyną wychowana przez faceta w którym się później zakochuje to że 3 do głowy na poczekaniu mi przychodzą.