Liberty napisał(a):Byłam ostatnio na Jak wytresować smoka 2 i było fantastycznie. Pogłoski, że ta część jest lepsza od pierwszej to prawda.
wiedzmaSol napisał(a):ale przynajmniej na sali nikt nie gada, nie szeleszczy i nie chrupie
a na bajce dzieci się nie śmieją i nie rozrabiają.
wiedzmaSol napisał(a):Kuzynka mi kiedyś mówiła że ona chodzi tak koło 11-12 na seanse, bo wtedy w tygodniu ma przerwę w pracy długą (pracuje w telewizji jako konsultantka językowa, tłumacz i jeszcze tam inne językowe bzdury) i nie raz była sama na sali. Podobno nieziemskie uczucie
Fringilla napisał(a):Agaton, jaki awatar
Agaton napisał(a):Liberty napisał(a):Byłam ostatnio na Jak wytresować smoka 2 i było fantastycznie. Pogłoski, że ta część jest lepsza od pierwszej to prawda.
Planuję zobaczyć, nawet w zeszłym tygodniu miałam do kina jechać, ale nie wyszło... Cieszę się w takim razie, że faktycznie warto
Fringilla napisał(a):horror i tragedia. i to mówię ja, fanka 3 ostatnich części.
ps tak skrzywdzić dinoboty...
Fringilla napisał(a):horror i tragedia. i to mówię ja, fanka 3 ostatnich części.
ps tak skrzywdzić dinoboty...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości