przez Nocny Anioł » 22 lipca 2014, o 08:53
Statystyka majowa:
liczba przeczytanych książek łącznie: 537;
liczba spisujących się uczestniczek: 35;
liczba przeczytanych książek na uczestniczkę: 15,34;
liczba przeczytanych książek dziennie: 17,32;
liczba książek przeczytanych dziennie na jedną uczestniczkę: 0,49;
Nadszedł maj, majówki , koncerty. Człowiek jest w niebo wzięty, a dla ochłody na krótką chwilę. Każdy się z książką, gdzieś chętnie zaszyje. A gdy poczytamy, jak przykazanie powiada. Książki na listę wpisać wypada. I tym sposobem na naszą listę, wskoczyły dziewczyny. Śliczne są wszystkie. A jakie mądre i ile czytają, muzyki też pewnie dobrej słuchają. Lecz my tu nie o tym, koty nam włażą na płoty. A psy ganiają jeże, taka prawda, przyznam szczerze. By już nie przedłużać , przechodzę do rzeczy. Mamy podium, ja krzyczę o rety. Na pierwszym miejscu, piękna, wspaniała. Sol nam wylądowała, inne kobity zdeklasowała. 44 przeczytała. Na drugim miejscu, kolejna wspaniała. Księzycowa wyładowała, z poczuciem wyższości na Sol spojrzała. I mówi, no udało się mała. Jej wynik to 41 cały, przyznajcie, wynik do chwały. Na trzeci miejscu, niespodzianka nie mała. Obe wyładowała. Od nie dawna z nami przecie, zamieszanie robi na świecie. Na innych miejscach, nie mniejsze ślicznotki, zamiast czytać kochają kotki, albo wojskowych w dalekim świecie. Nie w głowie im książki, lecz same to wiecie. Z tej opowieści morał jest taki, wszystkie jesteśmy, fajne chłopaki. Nie chłopaki mówicie?, na pewno?. To jest historii sedno, kobiety z nabiałem, kobiety ze stali. Nie jeden facet się w głowę wali, niech się walnie mocniej, może pomoże. My po prostu, błyszczymy, niczym zorze.
Dzięki dziewczyny nie długo wrócę, to znów się z wami pokłócę.
Ostatnio edytowano 1 sierpnia 2014, o 07:20 przez
Nocny Anioł, łącznie edytowano 1 raz
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki