Janka napisał(a):Dziewczynki, gratuluję nowych zakupów.
Po przeczytaniu kilku stron tego wątku na raz, mam wrażenie, że wykupiłyście wszystko ze wszystkich sklepów i dla mnie już nic nie będzie.
Muszę chyba szybko lecieć na zakupy, dopóki jeszcze coś jest.Zephire napisał(a):heartbeat napisał(a):Zephire, przyszła już może? Bo też bym sobie taką zamówiłaZephire napisał(a):Zamówiłam tę niebieską
Przyszła... Nie zamawiaj... Serio.
Ojej, a co z nią nie tak?
Wyglądała może i na śliczną, ale szkoda, że tylko na zdjęciu. Fason nie ten, kolor nie ten, materiał nie ten...
Na zdjęciu mam spódnicę "z koła". Ta tutaj to są dwa prostokąty 92x100 cm zszyte razem a efekt rozkloszowania jest uzyskany dzięki gumce. Spódnica w ogóle nie przypomina tej na zdjęciu, bo te na zdjęciu są dużo szersze na dole. Podszewka jest kremowa, więc pod tym cienkim niebieskim materiałem wygląda to debilnie. Serio. Uszyta też jest niedbale (k****, czy naprawdę trzeba tłumaczyć ludziom, że taki materiał roluje się przy szewku więc szewki są przy takich kieckach niedopuszczalne?!). Innymi słowy - spódnica, którą dostałam a ta na zdjęciu to dwa różne ciuchy. I szczerze mówiąc jakościowo lepsze ubrania kupuję w lumpeksie. Wkurzyłam się Waham się między wystawieniem negatywnego komentarza a zażądaniem kiecki ze zdjęcia.