Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Fajne, w szczególności jak ktoś ma wysokie podbicie bo nie widać tak bardzo
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Ledwo leżę byłam cały dzień na zakupach. Kupił 3 pary spodni, 5 bluzek, bransoletkę, 3 staniki i wkładki na brodawki nawet 2 dezodoranty, 2 paczki skarpet ponczoszek, zestaw do pedicure i pomadke ochronną i kuferek na moje lakiery do paznokci
Klarek uzywasz tych wkladek ?Sprawdzaja sie Dziewczyny chwale sie . Pierwsza branzoletka przeceniona z 15 euro na 5 Nastepnie biale spodnie I znowu fuks z 35 euro na 25 wytargalam jak cygan bo ubrudzona troche nogawka -upiore http://www.marksandspencer.ie/Cotton-Ri ... =Z0&start= Nastepne z Nexta takie haremki z dzianiny I tu znowu okazja cena 30 e a ja wytargowala 3 e zniszki bo mala dziurka od 2 milmetry dziurka od metki.Zaszylam I po sprawie.
Nastepne spodnie Tkmax koszt 17 przecena na 15 bo odprutek troche nogawki,
Bluzki tu bez przecen niestety 3 staniczki kuferek Nie wiem czy sie chwalilam ta torba ,kupilam jakies 2 tyg temu
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
obession napisał(a):Super zakupy Tyd. I gratuluję umiejętności negocjacyjnych.
Upusty to podstawa bo niby czemu mam placic plena sume za uszkodzony towar no nie. Dzieki dziewczynki,puste szafy mam bo przytylo mi sie I jakos wszystko sprane.Za to mój M kreci nosem bo mu sie spodnie nie podobaja pyta sie to pizamy?Ubije dziada modnis sie znalazl jeden.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.