ja dopiero zaczynam ją poczytywać...ale zdecydowanie świetne to... Hawk czyli jedynka...fajne...ale on taki trochę przesłodzony dla mnie...cud dla niewieściego świata dosłownie...ale ogólnie super...porównuje z Grimmem...ten to obłędny jest i teraz poczytuje Cina...o rany...ten to czysty obłęd...
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Aha, w sumie i tak nie wiem, kiedy za to się zabiorę, bo jakoś w nowości poszłam...
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Hawk fajny...ale on taki cudny/piękny/wspaniały...za to Grimm to walczy z własnymi demonami no i intryga jakaś taka bardziej wciągająca jest...teraz kończę Cina i tez super....bo tu mała bomba jest...a mianowicie
Spoiler:
Adam to jego tatuś
...zaskoczyło mnie to totalnie....
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...