Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
emily temple napisał(a):"Tylko ta noc: też była nie kojarzę...co znów mi mówi zrób sobie powtórkę w Juli...
Ona w zasadzie tylko mignęła.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
uff myślałam ze cos mnie mineło... Ale tak mi wypada przeczytać Tylko ta noc raz jeszcze..Cała książeczk a nie tylko rozdział 5 (słabosć mam do niego i czesto sobie powtarzam)
Perhaps I became a magic user so I can touch his heart
Jesli tylko masz ochotę, to każdy powód jest dobry
ale majątek teraz wisi za 17 zł, ale poczekam. Zresztą w ogóle się wstrzymam do poniedziałku, mam zamiar jechać do antykwariatów dwóch gdańskich i a nuż, widelec...
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Właśnie czasem na allegro wisza długa a później posucha ... Próbuj, choć w krk antykwariatach bieda i nędzaz quinn .. 2 raz mi sie udało kupić coś wartościowego w cenie "da się żyć"
Perhaps I became a magic user so I can touch his heart