Adolek napisał(a):u mnie maj już zakończony. Bardzo owocny miesiąc, wiele fajnych książek
Adolek napisał(a):Kawko, jestem pod wrażeniem Twojego wyniku.
Adolek napisał(a):Kawko, jestem pod wrażeniem Twojego wyniku. Podobnie Obession.
Balogh , jak już się zacznie to nie można skończyć.
Kawka napisał(a):Adolek napisał(a):Kawko, jestem pod wrażeniem Twojego wyniku. Podobnie Obession.
Już myślałam, że to do mnie, ale przy moich dwóch książkach...
Chyba muszę poprosić Lilię o zmianę nicka, bo jak widać, często się mylę Wam z Księżycową Kawą.
Aha, zakończyłam maj.
Magadha napisał(a):Nie zauważyłam, że to już czerwiec, zaraz uzupełnię maj. Seria, którą czytam totalnie oderwała mnie od rzeczywistości
PS
A gdzie podsumowanie kwietniowe?
BDW można by te podsumowania wpisać do pierwszego wątku w tym temacie?
duzzza22 napisał(a):Kochana te podsumowania pojawiają się tu.
http://www.romansoholiczki.pl/viewtopic.php?p=517880#p517880
Berenika, jest niestety ostatnio zajęta i są zaległości. Za jakiś czas powinno wszystko być zaktualizowane.
A kwiecień Aniołek się wychylał, aby podać. Może by tak zrobić, a jak Berenika wróci w razie czego edytować?
tydea napisał(a):Maj oczytany z Pania Balogh .
Musze przyznac ze spedzilam z tá Pania jeden z moich najlepszych miesiecy czytelniczych
Adolek napisał(a):Kawka napisał(a):Adolek napisał(a):Kawko, jestem pod wrażeniem Twojego wyniku. Podobnie Obession.
Już myślałam, że to do mnie, ale przy moich dwóch książkach...
Chyba muszę poprosić Lilię o zmianę nicka, bo jak widać, często się mylę Wam z Księżycową Kawą.
Aha, zakończyłam maj.
Przepraszam, ja jakoś tak źle się wyraziłam. Niepotrzebnie Ale oczywiście nawet dwóch książek również gratuluję,
Powrót do Nasze statystyki czytelnicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość