Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
No! Przyzwyczajenie jednak zwyciężyło! Wczoraj kupiłam sobie w Euronecie onyxa boox C65 w promocji za 399 [rabat 100 zł], a nauczona doświadczeniem wydałam zaoszczędzona stówę na 3-letnie ubezpieczenie od uszkodzeń mechanicznych...
Jeśli w powieściach nie będzie wygrywać sprawiedliwość, a miłość kończyc się szczęśliwie, to po co je czytać? Prawdziwe życie zbyt często daje w kość.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
nie korzystałam z LC właśnie z tego powodu, dla mnie to jedna z ważniejszych informacji chyba spojrzę przyjaźniejszym okiem, choć nie podejrzewam, aby przeniosła tam oceną swoich 2500 książek
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Dziewczyny wieczorem jade i nie moge przecalibrowac czegos co chciałam przeczytac na wyjezdzie Moze ktoras miala podobny problem jest w formacie pdf ale nie kalibruje sie Nie pisze ze bład czy ze nie taki format po prostu nie ma postepu np 50 min jest wciaż 1% ratunku
to wygląda jak zabezpieczony plik właśnie. Może nie być hasła a w ustawieniach jest zabezpieczone i nic się nie zrobi najprawdopodobniej. Mnie się jeszcze kiedyś robiło tak że konwertował a potem krzaczki kindle pokazał. Fanko, inny plik, albo pdf jak mówią Dziewczyny.
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
A czy ten pdf ma jakieś inne zauważalne ograniczenia? Np nie można skopiować z niego tekstu? Wtedy to faktycznie może być hasło, ale to powinno dać się usunąć.
"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."
w internecie są programy do usuwania haseł z pdf. poszukaj. ja zawsze usuwam, inaczej nic nie da się skopiować, przerobić. jak otwierasz ten plik na belce u góry przy tytule i autorze nie jest napisane "Zabezpieczony"?
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.” “Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”