o tak...Vlad ma swoje fochy ...ale za to jakie...no i Leila będzie dla niego jedyna ... oboje mają charakterek...ale Vlad to taki despota trochę i enigmatyczny w okazywaniu uczuć....i za to go ubóstwiam...
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
Wzięłam się za moją pierwszą książkę Frost - polecanego przez Was Vlada Jestem w pierwszej części. Na razie pozytywnie, ale czuję się jakbym czytała drugą część, bo autorka niektóre wątki omija. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
gosiurka napisał(a):Może znajdę taką serię ,gdzie będziesz miała zaległości
Z pewnością, np. drugi tom Vlada...
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
No, nie dałam rady i pierwsza część za mną... Boszsz jaki humorzasty facet (prawie jak mój), i zarozumiały ... ale jak o nią dba ciekawam części drugiej. zastanawiające jest to, że wszystko niby już było: ona ma specjalny dar, on, jak to wampir w literaturze kobiecej - poza haremem biuściastych blondynek. Oczywiście mają rany z przeszłości - nie zanadto eksploatowane i chwała za to , sama fabuła tez nic nowego i nadzwyczajnego ... a jak się fajnie czyta
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować
kombinuję jak się rodziny pozbyć i czytać... a tu mąż jakieś plany snuje na całe popołudnie!! a jak powiedziałam, że chcę czytać to mi powiedział, że mam problem i to jest gorsze niż nałóg...
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować
kochana Maximusa to mi strasznie żal jest....zadurzył się w Leili ...no ale tez głupot trochę przez tez robił.... ale Vlad wszystko naprostuje i to jak....
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...