Desdemona napisał(a):zastanawiam się nad taką fryzurką.......od lat nie mam grzywki i tak dumam czy by nie zaszaleć....a włosy mam ciężkie i proste więc tu nie byłoby problemu....
duzzza22 napisał(a):Jak wracamy do włosów to póki pamiętam.
Odżywki, które dostałam na Boże Narodzenie zostały przeze mnie sprawdzone. Długo to trwało
Ale...
Zapach kwiatowy, ale czy to jaśmin, raczej nie. Wkurzyła mnie ta odzywka i powiem wam, że na siłę, ale ją zużyłam całą
Tak mi zalazła za skórę, że godzinę przed myciem nakładałam grubą, ale to grubą warstwę tak, że było biało na włosach. I co wszystko wsiąkło, wlazło... nie wiem... umyłam głowę i co suche... korzystałam z tego co 2-3 dni przez kilka miesięcy. Moje włosy się nie zmieniły, nic im nie pomogło. Jak wysychała ta maska to mogłam rozczesać włosy i nawet ich nie myć. Robiły się matowe, ale tak jakby wcale nie miały odżywki/maski. Nic tłuste
Za to...
cudo Nakładam tak jak odzywkę na chwilę i spłukuję, ale włosy są mięciutkie, lśniące. I pięknie pachną.
Super sprawa z nią. Zostało mi z połowę tego opakowania więc jeszcze jeszcze.
Po farbowaniu i kręceniu włosów, moje włosy dostały nieźle po ... Teraz jednak wreszcie czuję, że żyją i są to moje włosy, a nie jakieś smętne kosmyki.
Muszę na dniach zapisać się na ich lekkie skrócenie, ale tak jestem ostatnio z nich mega zadowolona
Lorelei napisał(a):No własnie cały czas się zastanawiam nad tym Ale czerwony taki prawdziwy czerwony kiedyś miałam i wyglądałam blado, więc nie wiem Swoje naturalne to mam ciemny blond Takie myszate
Papaveryna napisał(a):No i przeważnie w dzień śpię więc nie ma sensu układać włosów na noc żeby posiedzieć z małą jak wszyscy wokół śpią
Janka napisał(a):Słusznie, ale przy tym sposobie rozumowania będziesz się zawsze czuć niezadbana. To niszczy samoocenę.
Wiem, że zaraz się zaczną wszyscy burzyć, że wygląd nie jest w życiu najważniejszy, ale ja tak nie uważam. Głupią fryzurą można sobie niesamowicie podnieść pewność siebie, poprawić humor, a nawet w efekcie wzmocnić związek, bo mąż się ucieszy, że robisz coś, żeby mu się podobać i też będzie się lepiej z czymś starał.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość