Dorotka napisał(a):Rany, strasznie ostra ta twoja dieta, Tajemna. Na takiej chyba nie udałoby mi się wytrzymać.
Wiem dziewczyny, niestety. Dlatego dzisiaj, chociaż to dopiero trzeci dzień głodówki, przechodzę na moją wypróbowaną dietę. Nie będę się głodzić. Szkoda życia. I tak będę wystarczająco cierpiąca na tej diecieDesdemona napisał(a):o kurczę Tajemna podziwiam....ale nie da się długo tak....Aniołek ma rację...najlepiej dobrze zjeść śniadanie...później lekki obiadek....i coś na podwieczorek....a zrezygnować z kolacji plus więcej ruchu i już po dwóch tygodniach są efekty...żołądek się kurczy...i później to zdecydowanie mniej apetyt dopisuje a i nie ma się juz ochoty na kaloryczne przekąski....
trzymam kciuki Tajemna....
Nocny Anioł napisał(a):u mnie najgorsza ta woda, zatrzymuje wodę i puchnę
tajemna napisał(a):Dorotka napisał(a):Rany, strasznie ostra ta twoja dieta, Tajemna. Na takiej chyba nie udałoby mi się wytrzymać.Wiem dziewczyny, niestety. Dlatego dzisiaj, chociaż to dopiero trzeci dzień głodówki, przechodzę na moją wypróbowaną dietę. Nie będę się głodzić. Szkoda życia. I tak będę wystarczająco cierpiąca na tej diecieDesdemona napisał(a):o kurczę Tajemna podziwiam....ale nie da się długo tak....Aniołek ma rację...najlepiej dobrze zjeść śniadanie...później lekki obiadek....i coś na podwieczorek....a zrezygnować z kolacji plus więcej ruchu i już po dwóch tygodniach są efekty...żołądek się kurczy...i później to zdecydowanie mniej apetyt dopisuje a i nie ma się juz ochoty na kaloryczne przekąski....
trzymam kciuki Tajemna....
duzzza22 napisał(a):Aniołku, a kiedy ta impreza?
Adolek napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):u mnie najgorsza ta woda, zatrzymuje wodę i puchnę
A próbowałaś jakiś tabletek na własnie na zatrzymywanie wody? Pomoże też odstawienie soli i picie wszystkich herbatek, które są moczopędne ( na mnie tak działa zielona). Plus woda z cytryną.
tajemna napisał(a):Na tej nie powinnam być głodna, jedynie moja dusza i oczy będą płakały za słodyczami.
tajemna napisał(a):Na tej nie powinnam być głodna, jedynie moja dusza i oczy będą płakały za słodyczami.
Nocny Anioł napisał(a):duzzza22 napisał(a):Aniołku, a kiedy ta impreza?
pierwsza 31 maja, druga 5 lipca
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości