Ale zauważ, że łączą je szczegóły - mocni, macho faceci (często dziewice), obie mają zamiłowanie do paranormalnych elementów, ale u Diany jest to słabiutko zaznaczone, a Sandemo mocno to akcentuje.
Ale u Sandemo fabuła jest sensowna, a bohaterzy konsekwentni, czyli postępują zgodnie ze swoimi charakterami, bez żadnych dziwactw.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
przeczytałam pierwszy tom Sagi o Czarnoksiężniku. Dobre, takie inne od Ludzi Lodu, ale strasznie mi brakuje romansu. W której części coś się zaczyna kręcić? Tiril z Mórim prawda? No i co najważniejsze, jest HEA?
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
ja długo się nie mogłam na skandynawię, jako miejsce akcji przestawić. Jak się przestawiłam to poszło. Wcześniej chyba tajemnice zamku czy coś czytałam, to to było zdecydowanie lepsze. Przyjemnie i miło. i on taki skandynawski Masz rację Sol - do kawy albo podczas oglądania meczu - to ostatnio moja działka o mój boszsz na pewno nie podobne do Palmer - nic mi tak ciśnienia nie podnosi jak ona.
mam jeszcze tą Dziewicę i Przyjacielu, kim jesteś, i Gdzie jest Turbinella. to było w bb. nie wiem co czytać
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować
mnie się mieszają Dziewica, Jasnowłosa i jeszcze coś A Turbinella jeszcze przede mną. Szuwarku, ona ma większość takich przyjemnych, a co do podobieństwa do Palmer to się zgadzam, nie ma poza dziewicami i dziewicami Albo jak się jest zmęczonym i się myśleć nie chce, wtedy też jest dobra
Ogółem są chyba 4 Sagi plus 42 albo więcej opowieści. A zaczęła pisać jakoś koło 40 z tego co kojarzę
Lev, Kol Simon od Anny Marii? Kaleb od Villemo? Reszty nie kojarzę Ja kocham Heikiego, Tengela Dobrego, Dominika i Kaleba też Mattias też ma coś w sobie.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.