Nocny Anioł napisał(a):bo ja kobieta jestem, a ja nie lubię kupować ciuchów
kupuję bo muszę i to tyle
Księżycowa Kawa napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):bo ja kobieta jestem, a ja nie lubię kupować ciuchów
Mam podobnie.
Zephire napisał(a):Ja mam podobny problem jak Adolek. Ze mnie się już ciotki nawet smieją, że ja powinnam sama projektować i ciuchy i buty i latać po krawcowych i szewcach... Ja nawet bielizny nie umiem na siebie dobrej kupić tak, żeby mi się podobała
Adolek napisał(a):Zephire napisał(a):Ja mam podobny problem jak Adolek. Ze mnie się już ciotki nawet smieją, że ja powinnam sama projektować i ciuchy i buty i latać po krawcowych i szewcach... Ja nawet bielizny nie umiem na siebie dobrej kupić tak, żeby mi się podobała
Dlatego w wolnym czasie szyje Dla mnie konieczność zakupu konkretnej rzeczy to męka.
Nocny Anioł napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):bo ja kobieta jestem, a ja nie lubię kupować ciuchów
Mam podobnie.
Nocny Anioł napisał(a):wiem jak coś ze sobą połączyć, jakie kolory, wzory, ale szyć nie umiem
Zephire napisał(a):Adolek napisał(a):Zephire napisał(a):Ja mam podobny problem jak Adolek. Ze mnie się już ciotki nawet smieją, że ja powinnam sama projektować i ciuchy i buty i latać po krawcowych i szewcach... Ja nawet bielizny nie umiem na siebie dobrej kupić tak, żeby mi się podobała
Dlatego w wolnym czasie szyje Dla mnie konieczność zakupu konkretnej rzeczy to męka.
Ja niestety szyć nie umiem aż tak, żeby sobie coś fajnego uszyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość