Oj tak. Najlepiej na Oceanie Indyjskim. W którymś z tych domów, których cudne zdjęcia się pojawiają tutaj lub w wątku z "wypatrzeniami". A jedno całe piętro byłoby na książki.
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
No cóż, teraz będziesz mogła to nadrobić, trochę szkoda, że nie było więcej tytułów.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Zapytam tu. Dziewczyny, czy któraś z Was posiada pościel z IKEA? Jadę dziś kupić i to dla wszystkich domowników, a więc sporo i zastanawiam się jakiej są jakości.
"Jeśli kochasz kwiat, który znajduje się na jednej z gwiazd, jakże przyjemnie jest patrzeć w niebo. Wszystkie gwiazdy są ukwiecone"
Ja mam i jestem zadowolona, choć w Black Red White jakościowo mają jeszcze lepszą, tylko cena dużo wyższa. W Ikeii znajdziesz za 59.00a Bleku w promocji 99.00 bo inaczej 130.00
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Mam pościel z Ikei, za 40 zł, nawet dzisiaj byłam i kupiłam Z tym, że ta to jest taka prawie najcieńsza, zależy pod jaką śpicie Mi odpowiada i wszystkie pościele mam z ikei
nie, nie ma takiej możliwości. Mam całkiem niskie mieszkanie, a na dodatek dwumetrowego chłopa. Właściwie jakoś tam się mieścimy, tyle, że na nic nowego raczej miejsca nie znajdziemy
"Jeśli kochasz kwiat, który znajduje się na jednej z gwiazd, jakże przyjemnie jest patrzeć w niebo. Wszystkie gwiazdy są ukwiecone"
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Dziewczyny, wklejam kilka zdjęć z przemalowanego pokoju Janka i jednocześnie zwracam się do was z pytaniem: Czy czarne zasłony nie przytłoczą tego pokoju? Kupiłam czarny materiał i zabieram się do szycia, ale mam pewne wątpliwości. w końcu to pokój trzylatka..
Ostatnio edytowano 3 maja 2014, o 13:35 przez Adolek, łącznie edytowano 1 raz
no właśnie tak myślałam...mam materiał czarny gładki i czarny w robaki... Generalnie zastanawiałam się nad zielonym (mam dużo dodatków takich, gdyż wcześniej pokój był właśnie we wściekłej zieleni), ale myślicie, że w takim odcieniu , jak ta tablica(butelkowa), czy jak liść?