Teraz jest 21 listopada 2024, o 17:26

współczesny, ucieczka ciąża, zdjęcie w gazecie

Nie pamiętasz tytułu dawno przeczytanej książki? Spróbujemy pomóc!
Regulamin działu
REGULAMIN DZIAŁU: zanim zapytasz - przeczytaj!
POMOC - pytania i problemy.

Archiwum czyli ZNALEZIONE! TYTUŁY.

Jeśli Twój tytuł został rozpoznany / przypomniany /odnaleziony - oznacz, prosimy, stosownie temat (dodaj ZNALEZIONY w jego tytule)!

Ulubiona autorka/autor: DIANA PALMER

współczesny, ucieczka ciąża, zdjęcie w gazecie

Post przez jolanta.brzozowska » 29 kwietnia 2014, o 20:17

salamandria11 napisał(a):Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pewien romans, który mi się skojarzył po przeczytaniu jednego z opisów na jakimś forum. Niestety, pamiętam tylko końcówkę, kiedy to ona zachodzi w ciążę i ucieka od niego chyba do Londynu. Mieszka w jakimś domu w którym on ją znajduje. Jemu się chyba udało znaleźć ją dzięki reklamie ubrań ciążowych, do której pozowała. Mówi że ją kocha i biorą ślub. On zdaje się był jakiejś innej narodowości, ale nie pamiętam czy włoch, grek, hiszpan, itd.

Witam ,ja tez od pewnego czasu szukam ksiazki o podobnej tresci ,tyle tylko ,ze on ja znalazl dopiero po porodzie ,dzieki zdjeciu w gazecie , jak reklamowala stroje wraz z dzieckiem i "przybranym tatusiem"

Ulubiona autorka/autor: Stephanie Laurens, Kerrelyn Sparks

Post przez Adrastea » 29 kwietnia 2014, o 21:32

To chyba Lilia wśród cierni Jordan
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: DIANA PALMER

Post przez jolanta.brzozowska » 30 kwietnia 2014, o 15:35

To nie ta ksiazka. W ksiazce ktora szukam on ja odnalazj dopiero po porodzie gdy z synkiem reklamowala ubrania a ich zdjecie ukazalo sie w gazecie..

Mam jeszcze prośbę o pomoc,szukam książki harlequin,nie pamiętam ani tytułu ani autora.To jest chyba małżeństwo wymuszone,on jest bogaty ,ona pracowała chyba jako archeolog podwodny.Pokłóciła sie z mężem i od niego uciekła bo jej ekipa wybierasla się na wyprawę a maz jej to utrudnial.Gdy maz dowiaduje się ze w okolicy której przebywa ona zbliża się tornado, jedzie jej na pomoc.

Powrót do Punkt Tytułów Zagubionych