klarek napisał(a):Ja żyłam w takim wypadku w błędnym przekonaniu. Zbytnia bladośc do ciemnych włosów nie pasuje za bardzo, a to bie jest w ciemnych bardzo dobrze
LiaMort napisał(a):klarek napisał(a):Ja żyłam w takim wypadku w błędnym przekonaniu. Zbytnia bladośc do ciemnych włosów nie pasuje za bardzo, a to bie jest w ciemnych bardzo dobrze
jedno z drugim nie mam nic wspólnego Aralek. też jestem blada.. a w czarnym mi było dobrze.
fajny kolorek... hm.. może będzie ci pasował. nie wiem..xD trudno to sobie wyobrazić o.
Lorelei napisał(a):Duzz ja bym ogólnie chciała, żeby mnie fryzjerka pofarbowała, sama nie Tylko tak się chciałam was poradzić Może któraś by się znała to i by podpowiedziała Mamy fryzjerkę na aerobicu tylko nie umiem na nią trafić, żeby się zapytać, a ona taka w miarę sensowna jest
gosiurka napisał(a):To fakt dobry fryzjer doradzi i powie, ja wcześniej farbowałam na ciemny brąz,czekoladowy kolor, raz na czarno ,kolor bardzo mi się podobał, ale wyglądałam strasznie blado i bez makijażu ,ani rusz. Pokazał mi jakie kolory są dla mnie i naprawdę znalazłam taki kolor w którym dobrze się czuję jest to złoty brąz i wszystkim się podoba. Robię na zmianę tymi farbami
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość