Lucy napisał(a):Tak naprawdę nie wiem co sądzić o tym tytule
Janka napisał(a):Nie za bardzo lubię rozmemłanie i lenistwo. Szczególnie u kogoś, kto skończył medycynę wydaje mi się to dziwne. Ale może jakoś zniosę tę bohaterkę.
basik napisał(a):Przeczytałam ta 7 część Ellison Umarli nie kłamią i bardzo mi sie podobała. Jestem wściekła, że nie ma wcześniejszych części, bo mogło być ciekawie.
Tu akcja rozgrywa sie w Szkocji, w starym zamku, gdzie bohaterka przyjeżdża do swojego przyjaciela (który się w niej podkochuje) aby wyleczyć sie po postrzale w głowę, w skutek którego straciła głos. Jej narzeczony zostaje w Stanach i bardzo nie podoba mu sie pomysł Taylor. I ma rację, bo jej przyjaciel wyjeżdża do Londynu, a ona zostaje prawie sama w zamku (tylko ze służbą i psychoterapeutką), a jej zdrowie zaczyna się pogarszać. Zdaje sobie sprawę, że ktoś próbuje ja zabić.
Fajnie sie czyta. Może nie ma tu zbyt wiele sensacji, nie ma morderstw, ale ciągle wyczuwa się stan zagrożenia, stan niepewności i tajemnice. No i zakończenie jest świetne.
Mam nadzieję, że Mira wyda jednak wcześniejsze części , bo bardzo jestem ciekawa historii pani patolog Sam (z tej części wynika, że była ona ofiarą psychopaty, który doprowadził do poronienia przez nią dziecka )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości