przez Duzzz » 9 kwietnia 2014, o 13:54
Lia, Gosiurko ślicznie wyglądałyście.
Też byłam blondynką. Moja babcia mówiła, że tak szybko ciemnieję, że czarna będę. No, a stanęło na czekoladce
tydea napisał(a):Moje szokujące wspomnienie o
Wlazlam do beczki ze smola -co za dzieciak ze mnie był to współczuję mojej matce.
Mnie za to od zawsze suszyło i za młodu wypiłam ropę. Nie obyło się bez płukania żołądka.
Nie mówiąc o tym, że z siostrą właziłyśmy wszędzie. Pomiędzy kloce drzewa, do starej kabiny samochodowej, która gdzieś za domem leżała.
No, a nogi to wieczne strupy. Mama przed komunią to się ze mną jak z jajkiem obchodziła, a i tak dwa tygodnie przed psy mnie pogryzły jak wracałam ze szkoły.
No i chciałam mieć loki. Z rana wzięłam mamy lokówkę taką małą z ząbkami. Tak sobie wkręciłam we włosy, że babcia, która nas wyprawiała do szkoły, musiała mi włosy wyciąć nożyczkami.
No i chciałam być modnisią. Wysmarowałam twarz jakimś kremem, a na drugi dzień miałam uczulenie. Tato z rana musiał gnać do apteki po wapno dla mnie. A ja taka czerwona musiałam do szkoły iść
Ehh... Mnóstwo tych tarapatów było
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise