Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do pracy w Szpitalu Chirurgii Mikroinwazyjnej w Nieborowicach na stanowisko statystyka medycznego.
Posiadam wykształcenie średnie, ukończyłam Policealne Studium w Knurowie
o specjalności technik ekonomista, jednak przez ponad 7 lat pracowałam jako statystyk medyczny.
Pragnę pracować na stanowisku zgodnym z moimi kwalifikacjami zawodowymi
i zdobytym doświadczeniem, co pozwoliłoby mi wykorzystać je w pełni.
Chętnie i z wielką otwartością porozmawiam o takim miejscu pracy, które Państwa zdaniem jest dla mnie odpowiednie, i które da mi sposobność zastosowania umiejętności dla dobra szpitala.
Moje doświadczenie nauczyło mnie pracy w zespole, jak również samodzielnego wykonywania obowiązków, efektywnie i uczciwie.
W trakcie pracy jako statystyk medyczny w Szpitalu Chorób Płuc w Pilchowicach posiadłam wiele przydatnych umiejętności w biurze. Biegła obsługa komputera, obsługa urządzeń biurowych, czy radzenie sobie z interesantami to tylko niektóre z nich.
Ponadto pracując czasowo w sekretariacie oraz w Izbie Przyjęć i Poradni Przyszpitalnej nabyłam doświadczenia w sprawnym załatwianiu pilnej korespondencji, wystawianiu faktur VAT, a także radzenia sobie w sytuacjach stresowych.
Prowadziłam archiwum szpitalne, księgę główną chorych, rejestr nowotworów, współpracowałam z oddziałami szpitala, apteką, pracownią rtg i usg, i innymi działami szpitalnymi. Pracowałam w komputerowym systemie Start-Szpital i Start-Przychodnia poczynając od przyjęcia pacjenta, aż do wypisu ze szpitala wraz z całym pobytem i wszystkimi procedurami wykonywanymi podczas niego.
Uczestniczyłam w przygotowaniach do ubiegania się o certyfikat ISO oraz akredytacji szpitala. Praca w środowisku lekarzy i pacjentów nauczyła mnie systematyczności
i cierpliwości.
Z przyjemnością spotkam się z Państwem, aby przedyskutować możliwość mojego zatrudnienia.
Z poważaniem
Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do pracy w Szpitalu Chirurgii Mikroinwazyjnej
w Nieborowicach na stanowisko statystyka medycznego.
Przez ponad 7 lat pracowałam jako statystyk medyczny w Szpitalu Chorób Płuc
w Pilchowicach.
W trakcie tej pracy posiadłam doświadczenie i wiele przydatnych umiejętności:
- obsługa programów Start-Szpital i Start-Przychodnia rozpoczynając od przyjęcia pacjenta aż do wypisu, wraz z całym pobytem i wszystkimi procedurami wykonywanymi podczas niego,
- prowadzenie księgi głównej chorych, rejestru nowotworów i innych wykazów statystycznych,
- udział w przygotowaniach do ubiegania się o certyfikat ISO oraz akredytację szpitala,
- współpraca z oddziałami i pracowniami szpitala oraz prowadzenie archiwum, w tym dbanie o prawidłowe prowadzenie dokumentacji medycznej,
- załatwianie pilnej korespondencji, wystawianie faktur Vat (liczne zastępstwa w Izbie przyjęć, poradni oraz sekretariacie),
Moje doświadczenie nauczyło mnie pracy w zespole, jak również samodzielnego wykonywania obowiązków, efektywnie i uczciwie oraz radzenia sobie z sytacjami stresowymi.
Praca w środowisku lekarzy i pacjentów nauczyła mnie systematyczności
i cierpliwości.
Chętnie i z wielką otwartością porozmawiam również o takim miejscu pracy, które Państwa zdaniem jest dla mnie bardziej odpowiednie, które da sposobność zastosowania moich umiejętności dla dobra szpitala.
Z przyjemnością spotkam się z Państwem, aby przedyskutować możliwość mojego zatrudnienia.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości