Lucy napisał(a):Weź sobie to do przeczytania Jeśli kiedykolwiek na forum ,będę pisać ,że chce kupić książkę z wydawnictwa duchownego ,dajcie mi w pysk
To było straszne 31- letnia oczywiście dziewica ,szuka męża prosząc o niego Boga . Schizą powiało ,jeżeli chodzi o jej rozmowy z Nim ,ponieważ on jej odpowiadał. Jak poczytasz recenzje ,dużo znajdziesz pozytywów ,ale dla mnie była to przygoda smutna i trochę żałosna. Bohaterka za towarzystwo ma bandę 60/70 latków . Zero wyjścia do kina ,dyskoteki ,tylko wieczorek dla singli w kościele. Nudna jest i tyle i dlatego dziwiłam się ,że główny bohater się nią zainteresował. Najlepsze było na końcu ,kiedy znów rozmawiała z Bogiem i prosiła o zgodę ,czy może z nim być .Bóg jej odpowiedział ,że nie i zostawiła biedaka. Facetowi zmarła żona ,zamknął się w sobie i kiedy znów odzyskał wolę do życia ,ta wykręca mu taki numer.
Może gdybym była żarliwą katoliczką ,byłabym zachwycona ,a tak wpadłam w dół czytelniczy Nigdy więcej takich książek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości