Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Nocny Anioł napisał(a):i wszystko powiesiłam i jeszcze mam miejsce
Czyli to i owo jeszcze można dokupić
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Racja, zwłaszcza gdyby można było w nim spokojnie się zaszyć.
Alias napisał(a):Oj, dajcie mi tu kogoś kto by nie chciał
Ja raczej bym nie chciała, no, przynajmniej nie w takiej wersji jak na fotce, bo owszem takie wykuszowe okno przerobione na siedzisko jest fajne, ale wolałabym, żeby z jednego boku usunąć półki na książki, a za to umieścić wysoki i miękki zagłówek, tak by można było wygodnie się ułożyć na całej długości siedziska i móc podziwiać widoki za oknem.