Janka napisał(a):Właśnie zgrzeszyłam i zajrzałam do tej książki.Spoiler:
Janka napisał(a):A wracając jeszcze do tych oberwanych główek, to on jej zniszczył figurkę Darth Vadera. Za takie coś powinien siedzieć w więzieniu. To mógł być przecież oryginał z lat 70-tych. Biały kruk albo coś w tym stylu. Sobie niech lepiej urwie główkę.Spoiler:
duzzza22 napisał(a):Dla mnie to i tak psychol, bo nie zapominajmy, że on robił to chyba od dwóch lat...
duzzza22 napisał(a):Zatem Gibson rozwiązaniem się nie popisała
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Dla mnie to i tak psychol, bo nie zapominajmy, że on robił to chyba od dwóch lat...
Jeśli nie trzech.
Dla mnie też nadal psychol.
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Zatem Gibson rozwiązaniem się nie popisała
Rozwiązaniem tego wątku zupełnie nie. Bez sensu to było. Najpierw robi z nim hecę przez trzy tomy, a potem się wszystko nagle samo rozmyło. Rosło, rosło i zdechło.
szuwarek napisał(a):a ja czytam Boswell Barbarę - ciekawe odkrycie.
Lucy napisał(a):Z wydawnictwa Amber ,czy HQ ?
Pamiętam ,że jak zaczynałam przygodę z romansami ,zauroczyłam się ''Czerwony aksamit'' i "Ważne wybory".
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Gibson będziesz czytać dalej czy tylko przejrzałaś i na tym koniec?
Na kończenie tej serii jakoś nie mam ochoty, ale jest kilka innych jej książek, po które sięgnę.
Pora by była także zapoznać się po kolei z całą serią o hokeistach.
Spakowałam sobie na podróż jedną jej książkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości