Jordan to chyba Przede wszystkim kariera,z tym,że to środkowa część trylogii.I tłumaczenie niespecjalnie udane
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Dzisiaj mam ochotę na romans paranormalny, w którym bohater jest zazdrosny o człowieka, albo zachowuje się jak pies ogrodnika
Każde wymówione słowo jest nieprawdziwe. Każde napisane słowo jest nieprawdziwe. Każde słowo jest nieprawdziwe. Lecz cóż istnieje bez słów? Elias Canetti
Toż to opis Currana Pies ogrodnika Noestety dopioero w 4 tomie Na pewno jest to w Feehan i to w prawie każdej części Ale ja lubie Mroczny książe i Mroczna magia Tam faceci wiążą sie raz na całe życie wiec sa bardzo zaborczy Ale pies ogrodnika to Curran Ilony Andrews z serii o Kate Daniels Oraz Adam z serii o Mercedes Thompson Patrici Briggs Ale jedna ksiażka jedna para to Feehan
Książki super, dzięki za pomysły A dałoby sie jeszcze poratować mnie książkami z motyw em grzeczna dziewczynka-zły chłopiec, czyli ona bardzo poważna, zasadnicza, kuszona przez tego bardzo niebezpiecznego przygarne wszystko - paranormale, historyki, HQ
Każde wymówione słowo jest nieprawdziwe. Każde napisane słowo jest nieprawdziwe. Każde słowo jest nieprawdziwe. Lecz cóż istnieje bez słów? Elias Canetti
“Where is he? Bridgerton!" he bellowed. Three chestnut heads swiveled in his direction. Simon stomped across the grass, murder in his eyes. "I meant the idiot Bridgerton." "That, I believe," Anthony said mildly, tilting his chin toward Colin, "would refer to you.” Julia Quinn, The Duke and I
dziękuję oprócz Guwernantki niestety wszystko czytałam
“Where is he? Bridgerton!" he bellowed. Three chestnut heads swiveled in his direction. Simon stomped across the grass, murder in his eyes. "I meant the idiot Bridgerton." "That, I believe," Anthony said mildly, tilting his chin toward Colin, "would refer to you.” Julia Quinn, The Duke and I
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Mad_line dziękuję, jak coś podrzucisz będzie super Anne Stuart Kawo wszystkie książki świetne
Dzisiaj naszła mnie ochota na samców alfa w romansie historycznym bezwzględnie bez zdrad , najlepiej z dziewicą (przepraszam, ale wdów i rozwódek w romansach nie lubie )
RoseHalliwell napisał(a):Kawo wszystkie książki świetne
To dobrze, że trafione
- "Wróg i kochanek" Mary Jo Putney; - "Gromy i róże" Mary Jo Putney; - "Taniec na wietrze" Mary Jo Putney; - Catherine Coulter ma chyba większość w tym stylu, pamiętam np. trzy pierwsze z cyklu "Panna młoda".
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Hej dziewczyny Marzy mi się książka, w której główny bohater będzie raczej czarnym charakterem, ale bohaterkę, mimo że z pozoru może być dla niej nieprzyjemny, będzie chronił i opiekował się nią Macie coś takiego pokręconego?
z HEA, bezwzględnie powinien trochę się zmienić, wiadomo nie może być zły, ale może być niegrzeczny aha, i żadnych zdrad, w żadnej formie jest coś takiego? przygarniam w każdej formie i gatunku
Zamek na wrzosowisku Meagan McKinney Łajdak Iris Johanse Szalona i Ucieczka Elizabeth Thornton Mroczny nieznajomyHeather Graham Pozzessere Nie okłamuj mnie Elizabeth Lowell Mój własny anioł stróż Judith McNaught Seria o Kate Daniels Ilona Andrews Grom Dean Koontz
Zamek na wrzosowisku uwielbiam Nie okłamuj mnie i Mój własny anioł stróż jeszcze nie czytałam, opisy bardzo fajne reszta przeczytana dziękuje
Jeśli absolutnie nie lubisz scen z kochankami (czy też byłych plątających się ) to drażniący jest stosunek do kobie t wymienionej wyżej Klątwie Deveraux, no i bohater Stuart jest powiedzmy... no długo trwa zanim zacznie się zmieniać
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować
dzięki dziewczyny, wszystko na pewno sobie przejrzę Stuart kocham za wszystko: i za historyki i za współczesne, i za paranormalne. Niestety, wszystko przeczytane Bohaterowie Stuart i Howard to dokładnie ten typ o który mi chodzi
Jak masz za sobą Stuart i Howard to będzie ciężkawo. Za dziewczynami popieram bohaterów Iris Johansen. Warto zerknąć na Anne Campbell - u nas wydano chyba tylko jedną jej książkę, ale z tego co czytałam po angielsku to ona lubuje się w mrocznych typach. Z współczesnych może pasować też Karen Rose. Z paranormali mroczna jest seria o Vladzie Jeaniene Frost (nie obce jest mu wbijanie na pale, dosłownie ). Jeśli czytasz po angielsku to seria Kristen Ashley Unfinished Heroes jest o panach, którzy są moralnie dwuznaczni.